BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

Új év, új célok! Tanulj meg angolul! :)

 

Újévi kedvezmény a Behappy-ben!

Meghosszabbítottuk kedvezményünket JANUÁR 31-ig!

TANKÖNYVEDET MOST MI ADJUK AJÁNDÉKBA!

Ráadásul, ha 48 órán belül elkezded a tanulást további kedvezményt adunk neked a már (5-40%) kedvezményes bérletcsomagok árából!

Bővebb információért érdeklődj oktatásszervezőinknél akik ingyenes szintfelméréssel és tájékoztatással várnak. Megmutatjuk iskolánk módszerét és segítünk, hogyan és mennyi idő alatt érheted el a célod az angollal!

  • rugalmas időbeosztásban jöhetsz órára
  • saját haladási programon tanulsz, így nem kell másokhoz alkalmazkodnod
  • lelkes, jó fej, szakmailag képzett tanári csapatunk segíti a haladásod
  • kiscsoportos szóbeli órákon alkalmazhatod a már megtanultakat, életszerű kommunikációs feladatokon keresztül

Jelentkezem ingyenes szintfelmérésre!

 

Bővebb tájékoztatást kérek!

 

 ÉRDEKEL A TANFOLYAM

 

Nyelvvizsgát szeretnél?

90%-os sikerrel vizsgáztak tanulóink az elmúlt évben! Rugalmas órarenddel tanulhatsz, akkor vágsz bele, amikor neked aktuális és akkor jössz órára, amikor megfelel. Nyelvvizsga felkészítőnkön pedig célirányosan készülhetsz fel a nagy megmérettetésre.

 

Beszélni szeretnél, angolul?

Külön hangsúlyt fektetünk a beszédközpontú gyakorlásra.  Csoportos kommunikációs óráinkon életszerű gyakorló feladatokon keresztül szerezhetsz rutint, és a szintednek megfelelően használhatod a megszerzett tudásodat.

Középfokú szinttől ezeken az órákon angol anyanyelvi tanárral gyakorolhatsz.

 

Munkához kell az angol?

Kötetlen időbeosztással tanulhatsz angolul, ezért nem gond, ha sűrű, vagy változó időbeosztás szerint dolgozol:  angol nyelvtanfolyamainkon te magad írod az órarendet, így nem kell másokhoz alkalmazkodnod. Ráadásul bármelyik nap elkezdheted a tanulást!

 

Külföldre készülsz?

Te magad választhatod meg az angol tanfolyam intenzitását. Normál tempóban és intenzíven is tanulhatsz, attól függően hogy mikorra tervezed a külföldi utazást. Külön hangsúlyt fektetünk a beszédközpontú gyakorlásra. Célunk, hogy szintednek megfelelően rögtön aktívan  használd az angol nyelvet, amit külföldön is kamatoztatni tudsz.

 

 Belevágok az angoltanulásba!