BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

Ügyvezetői levél

 

Szia!

 
Majd kiugrok a bőrömből, olyan boldog vagyok! Sok okom van erre: tavasz van, süt a nap, de
leginkább az érzés, hogy sok jó ember vesz körbe az életembe, a munkámba, a nyelviskolákba…akikkel jó együtt lenni, együtt dolgozni, együttműködni , együtt tanulni…vagy együtt átmenni nehézségeken és mégiscsak elérni, hogy a dolgok jól menjenek. Nagyon szeretem ezeket az embereket, tisztelem őket, büszke vagyok rájuk és hálás vagyok nekik.
Ez hát a boldogságom oka!
Az új Oktatási törvény által ránk rótt változás sokszor nyomasztóan hatott rám. De mára átmentünk ezen az iskolákban. Igyekeztünk korrekt módon előre szólni nektek a változásokról és megértetni veletek a benneteket érintő árváltozás okát.
EZÚTON IS SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI NEKTEK A MEGÉRTÉSETEKET, A TÁMOGATÁSOTOKAT, A KITARTÁSOTOKAT MELLETTÜNK!  Sokat jelentett és jelent ez most is nekünk!
 
Az akkreditációból való mentesség gyakorlatilag semmiben nem érinti az angol oktatásunkat. Tehát ugyanolyan szakmaisággal, emberséggel és nézőponttal tanítunk tovább, ugyanúgy lesznek az órák, nyelvvizsga és érettségi felkészítők! Ugyanúgy lesznek a tesztek, a könyvzáró vizsgák, practice-ek. Tehát minden ami a lényegünk, az megmarad! 
 
Ezúton is szeretném megköszönni annak, aki megválaszolta a kérdőívünket. Augusztusra szeretnénk megnyitni a 3. iskolát, ahol az angol mellett német nyelven is elindítjuk az oktatást Behappy-módra! Az ezzel kapcsolatos fejleményekről természetesen folyamatosan tájékoztatunk benneteket!
 
Bolondos, vidám áprilist kívánok,
 
Csörgő Judit
Ügyvezető Igazgató