BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

Szirtes Dóri 

Szirtes Dóri 

Tanár

Szirtes Dóri vagyok, a pesti BeHappy nyelviskola egyik angoltanára. Tanulmányaimat az ELTE anglisztika alap-, majd angol- és némettanári mesterképzésén végeztem.

Tízéves koromban kezdtem el angolul tanulni, és azóta a nyelv szerelmese vagyok. Egészen a kezdetektől nagyon sok időt fordítottam a nyelvtudásom fejlesztésére, legfőképpen angol nyelvű könyvek és sorozatok segítségével, amelyek nagymértékben elősegítették a szókincsem és a nyelvi készségeim fejlődését. Középiskolában már több diáktársamat is korrepetáltam angol nyelvből, és ekkor kezdtem el érdeklődni a tanári pálya iránt. Mindig nagy örömmel töltött el, amikor hozzájárulhattam ahhoz, hogy a tanulók sikereket érjenek el a tanulásban, így hamar megfogalmazódott bennem, hogy a későbbiekben tanárként szeretnék dolgozni. Az egyetemen eltöltött évek alatt kiforrottá váltak a pedagógiai nézeteim és nagyon sok értékes módszertani tudásra tettem szert, amelyeket hasznosítani tudok a nyelvtanári pályafutásom során.

Hogy miért kezdtem el a BeHappy nyelviskolában tanítani?

A válasz egyszerű. Amellett, hogy egy szakmailag felkészült és vidám csapat tagja lehetek, a nyelvtanulókat az egyéni tempójuk és képességeik figyelembe vételével segíthetem abban, hogy elérjék a kitűzött céljaikat. A munkám során többek között arra törekszem, hogy jó viszonyt alakítsak ki a tanulókkal, hiszen egy barátságos közegben sokkal hamarabb feloldódnak a gátlások, valamint a tanulók motivációja is jelentősen növekszik, így pedig sokkal gördülékenyebben megy a tanulás. ?