BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

Nagy Máté

Nagy Máté

Tanár

Nagy Máté vagyok, a pesti BeHappy Nyelviskola gyakornok tanára. Jelenleg még tanulmányaimat folytatom a Károli Gáspár Református Egyetemen, mint angol és történelem szakos tanár.

Számomra nem volt egyenes az út a tanári pályához, hiszen érettségi után tanulmányaimat a Budapesti Corvinus Egyetemen folytattam, majd itt is szereztem diplomát, Kereskedelem és marketing szakon. Ezek után a szakmában helyezkedtem el, de közben rájöttem, hogy én leginkább tanítani szeretnék. Több családtag és barát is próbált lebeszélni ezen döntésemről, de hosszú küzdelem után sem jártak sikerrel, és jelenleg már két éve foglalkozom egyetem mellett angol tanítással.

Már gimnáziumi éveim alatt is sokat foglalkoztam az angol nyelvvel, és az idő előre haladtával egyre jobban kezdtem élvezni, és egyre jobban érdekeltek a nyelv kis apróságai. Nehéz megfogalmazni, hogy miért is szerettem meg ennyire az angolt, de igyekszem annak szépségeit, minél több embernek megmutatni.

Eddig klasszikus, frontális módszerrel működő csoportos tanítást folytattam, kezdő diákokkal, azonban most úgy éreztem, hogy szeretnék valami mást is kipróbálni. Ezen elgondolás vezetett el engem egészen a BeHappy Nyelviskoláig, amelynek egyedi módszertana és barátságos légköre egyből megtetszett. Remélem, hogy munkámmal én is hozzá tudok járulni ezeknek az értékeknek a megteremtéséhez.