BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

Kustár Dániel

Kustár Dániel

Tanár

Kustár Dániel vagyok, a pesti BeHappy gyakornok tanára, emellett az ELTE történelem – angol tanárszakos hallgatója.

Az idegen nyelvek egészen kis korom óta fontos szerepet játszanak az életemben. Családom évekig Németországban élt, édesapám többek között nyelvészettel foglalkozik, így természetes volt szüleim számára a nyelvtanulás fontossága, és így szerencsére számomra is azzá vált.

Az angolon kívül megtanultam hát németül, rövid ideig kacérkodtam a szlovákkal, s egyetemi történelemtanulmányaim miatt a latin nyelvbe is bele kell ásnom magam.

Mindazonáltal hamar rájöttem az angol nyelv kirívó fontosságára, hiszen mára már nemzeteken átívelő világnyelvvé, az üzleti élet, a média és a szórakoztatóipar kiemelt médiumává vált.

Ezért tartom fontosnak, hogy másoknak szerény hozzájárulásommal segítsek birtokba venni e nyelvet. Jó érzéssel tölt el, amikor a tanulók számára segítséget nyújthatok az angol nyelv újabb-és újabb lépcsőfokain való feljebbjutásban. Itt a BeHappy-nél mindenki a maga tempójában haladhat ezen az úton; én és kollégáim azon dolgozunk e mosolygós és közvetlen légkörben, hogy a nehézségeket veletek közösen hidaljuk át. Remélem nemsokára Veled is közösen járjuk majd ezt az utat!