BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

Hunyadvári-Bartis Anett

Hunyadvári-Bartis Anett

Oktatásvezető

Sziasztok, Hunyadvári-Bartis Anett vagyok, a pesti Behappy vezetőtanára. Lassan három éve, hogy a Behappy népes csapatába kerültem angol tanárként, és nagy örömmel tölt el, hogy bizalmat szavaztak nekem a vezetőtanári poszt betöltéséhez. Bízom benne, hogy a tanárokkal, és a diákokkal történő közös munka örömteli és sikeres lesz az elkövetkezendő időben is.

A Nyíregyházi Főiskolán, illetve a Pannon Egyetemen tanultam anglisztika alap-, majd mesterszakon. Természetesen az angol  gyerekkoromtól az életem szerves része volt, és már általános iskolában tudtam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni, ha felnövök.

Tanulmányaim során lehetőségem nyílt betekintést nyerni az angolszász kultúrákba, amelyek mindig is nagyon érdekeltek, ezért a diplomamunkáimat is e téma köré építettem, hiszen a hatékony és kreatív nyelvtanulás, illetve nyelvtanítás része a különböző kultúrák ismerete és elfogadása.

Azért szeretek tanítani, mert a segíteni akarás mindig is a személyiségem egyik fontos alapköve volt és úgy éreztem, hogy nyitottságommal és emberszeretetemmel képes vagyok önbizalmat adni a diákoknak és kellően motiválni őket, hogy a céljaikat elérjék

A Behappy nyelviskolában lehetőség nyílik arra, hogy egy jól működő csapat részeként én is hozzá tudjak járulni diákjaink sikerességéhez.

Gyere te is hozzánk! ?

Anett