BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

Horváth Réka

Horváth Réka

Tanár

Horváth Réka vagyok, a BeHappy nyelviskola tanára. Diplomámat az ELTE angol – és némettanári mesterszakán szereztem.

A nyelvtanári pálya választásának gondolata már gyerekkorom óta foglalkoztatott, ám sokáig nem voltam biztos benne, hogy ezt a hivatást szeretném választani. Az egyetemre anglisztika alapképzésre jelentkeztem, és ennek elvégzése során erősödött meg bennem, hogy valóban ez az én utam. Leginkább a tanításban rejlő változatosság, és a mindig új kihívások ragadtak meg. A segíteni vágyás érzése mindig is jelen volt bennem; nagy örömmel tölt el, ha mások fejlődéséhez hozzájárulhatok. Minden ember más és más, így tanulási útjuk is különböző: ez teszi igazán izgalmassá a tanítást.

Úgy gondolom, tanárként az elsődleges célom elérni, hogy motiválni tudjam a tanulókat, élmény legyen számukra a tanulás, lássák nyelvtudásuk hasznát, értelmét; azt, hogy így kinyílik számukra a világ, és ne csak teljesítendő kötelességként éljék meg a tanulást. Szeretném azt is megmutatni a tanulóknak, hogy kitartó, szorgalmas munkával el tudják érni kitűzött nyelvi céljaikat.

Hálás vagyok, hogy a BeHappy lelkes, fiatalos csapatának része lehetek, sok különböző, érdekes embert megismerhetek, és segíthetek abban, hogy közelebb kerüljenek közös céljukhoz: az angol nyelv elsajátításához.