BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

Gyetván Vivien

Gyetván Vivien

Oktatásvezető

Gyetván Vivien vagyok, a budai BeHappy vezetőtanára. Jó pár év telt el azóta, hogy először beléptem az iskola kapuján, és lelkes tanárszakos egyetemistaként elkezdtem itt tanítani. Mint gyakornok kezdtem,  majd a mesterszak végeztével maradtam az iskola angol tanára.

Vezető tanárként azon leszek, hogy az iskolánkra jellemző szakértelmet és lendületet képviselve segítselek Titeket az angollal kapcsolatos céljaitok elérésében.

Egy icipici Nógrád megyei faluban, Keszegen nőttem fel. A Váci Piarista Gimnáziumba jártam középiskolába, majd a Károli Gáspár Református Egyetemen végeztem anglisztika szakon. Majd ugyanitt folytattam tanulmányaimat angol és magyar mint idegen nyelv tanári szakon. Egészen kicsi, körülbelül első-második osztályos tanuló lehettem, amikor eldöntöttem, hogyha felnövök, tanítani szeretnék. Emellett továbbra is határozottan kitartok.  Jó érzés egy olyan csapat tagja lenni ahol mindig mindenki mosolyog és örömmel segít Neked a legjobb tudása szerint. Vezetőtanárként én is azon fogok dolgozni, hogy teljesüljön az álmod és megtanulj angolul!

Magamról még annyit mondanék el Nektek, hogy szabadidőmben röplabdázok, futok és néptáncra is járok. Ezek mellett focirajongó vagyok, minden mennyiségben jöhet, persze a focilabdához már nincs túl sok közöm, de nézni imádom. ?

Keress bátran, ha kérdésed lenne a bérleteddel vagy a haladásoddal kapcsolatban!