BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

Gacsályi Adrienn

Gacsályi Adrienn

Tanár

Gacsályi Adrienn vagyok, a BeHappy nyelviskola budai csapatának gyakornoka. Budapesten születtem, és habár Tatabányán nőttem fel, úgy hozta az élet, hogy az ELTE angol-magyar tanárképzésére jelentkeztem a gimnázium után, így visszatértem szülővárosomba és azóta is itt élek.

Már a gimnáziumi évek alatt körvonalazódott bennem, hogy a tanári pálya lesz az én utam. Mindig is jó tanuló voltam, de csak akkor jöttem rá, hogy ezt a karriert szeretném választani, mikor az osztálytársaim egy-egy dolgozat vagy felelés előtt engem kértek meg, hogy magyarázzam el nekik az anyagot, és nagyon jóleső érzés töltött el, mikor azt mondták, hogy mindig jobb a teljesítményük, amikor én segítek nekik megérteni a tanulnivalót.

Miután eldöntöttem, hogy tanár leszek, az már nem volt kétséges számomra, hogy angolt szeretnék tanítani, hiszen óvodás korom óta tanulom ezt a nyelvet, és mindig is nagyon közel állt a szívemhez. Eleinte a kedvenc zenéim, később filmjeim és sorozataim megértéséhez segített hozzá, ami tinédzserként nagyszerű érzés volt. Azután pedig külföldi látogatásaim során – például egy cserediákprogram keretében Hollandiában – tapasztalhattam meg saját kézből, hogy mennyire sok előnye származik az embernek abból, ha beszél angolul. Nagyon szeretek új embereket megismerni, és ezáltal sokkal szélesebb körben nyílik lehetőségem erre. Ezenkívül természetesen számtalan más haszna is van a nyelvtudásnak (pl.: jobb álláslehetőségek, diploma megszerzése, stb.). Munkámmal ezekhez az előnyökhöz szeretnék minél több diákot hozzájuttatni, segíteni őket azon az úton, amíg elérik ezeket. Úgy érzem, hogy a BeHappy-ben ez meg fog valósulni!