BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

Bölcsházy Réka

Bölcsházy Réka

Tanár

Bölcsházy Réka Gabriella vagyok a BeHappy nyelviskola budai csapatának angol tanára. Már az általános iskolában is sokat segítettem az osztálytársaimnak a házi feladatok megoldásában és elmagyarázásában. Emlékszem egyikük egy napon ezt mondta nekem: Réka, nagyon jó tanár válhatna belőled! Onnantól kezdve én is éreztem, hogy ez az, amit igazán csinálni szeretnék.

Úgy érzem, hogy a BeHappyben találtam meg a helyem. A tanári karban mindenki kedves és segítőkész, lehet számítani egymásra, pozitívan viszonulunk egymáshoz, a világhoz. 😊 Ugyanezt a vidám hozzáállást tapasztalom a tanulók részéről is, ezért is lehet olyan eredményes a közös tanulás. Mottóm: „a tudás kapukat nyit meg előttünk, a nyelvtudás, viszont országokat”. Ebben szeretnék segíteni nektek, hogy minél több lehetőség nyíljon meg számotokra a nyelvtudásnak köszönhetően.

Olasz-angol tanárként az ELTE-n végeztem. Fél évet töltöttem Olaszországban Erasmuson, és az egyetemi évek alatt több évet dolgoztam multinacionális cégeknél is, amelyek hozzásegítettek az angoltudásom feljesztéséhez, üzleti területen alkalmazott kifejezések elsajátításához.

Szabadidőmben szívesen és rendszeresen edzek, utazok, idegen nyelven olvasok. 😊