BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

Tanulói vélemények

Elhatároztuk, hogy értelmesen töltjük el a szabadidőnket, így elkezdtünk angol nyelviskolák után kutatni.Rövid keresgélés után, ráakadtunk a BeHappy-re. Az egyéni tanulás először egy kicsit furcsán hangzott , de most már megtapasztalhattuk , hogy ez a lényege az egész módszernek. Nem kell máshoz alkalmazkodni, a saját lelkiismeretünkre van bízva a fejlődésünk. Akkor megyünk, amikor nekünk jó! Kifejezetten élvezetesek a beszélgetések a Language Practice órákon. A tanárok felkészültek, szimpatikusak és segítőkészek! Örülünk, hogy megtaláltunk Benneteket!

Schell Judit és Schmied Zoltán

Dudás Norbi vagyok, válogatott szertornász. Sokat vagyok külföldön versenyeken, edzőtáborokon. Régen elveszett embernek éreztem magam más országokban, de mióta a BeHappy-ben tanulok teljesen megváltoztak a dolgok. Sokkal könnyedebben magabiztosabban és felszabadultabban beszélem az angol nyelvet mint előtte. Megnyílt a világ.

Más tornászokkal kezdtem el barátkozni és külföldi ismeretségekre tettem szert. Az órákon jól haladok amit a lépésről lépésre jól kidolgozott tanulási munkamenetnek köszönhetek. Nagyon hálás vagyok a BeHappy csapatának a pozitív és lelkes munkájáért és a tanárok segítőkészségéért.

Nagyon elégedett vagyok az iskolával és csak ajánlani tudom

 

Norbi

Az alapötlete az iskolatoknak megváltoztatta a véleményemet és a hozzáállásomat a tanításhoz. Hihetetlen gyorsasággal tudtam fejlődni és visszahozni a passzív nyelvtudásomat. Nagyon tetszik nekem az iskolatok, és ajánlani foglak Benneteket ismerőseimnek.

Ildikó

girl

Nagyon szerettem bejárni, mindig sikerült egy kicsit kikapcsolni és kiszakadni a szürke hétköznapokból. A folyamatos sikerélmények, pozitív visszajelzések ösztönzően hatottak a tanulmányaimra és újult erőt adtak a folytatáshoz.

Mindenkinek bátran tudom ajánlani a nyelviskolát, hiszen az állandó mosolygós légkör  és segítőkészség mindenkinek megkönnyíti a tanulást.

Csilla

Az igényes tanulás iránti igényemet maximálisan kielégíti az iskola. Tanáraim profizmusa és hitelessége nagyon motiváló számomra. Mindegyiküktől kaptam már olyan egyéni, egyedi instrukciót, ami miatt igazán hálás vagyok. Eddig minden stratégiát és hasznos tanácsot megfogadtam. Nagyon jó érzés, hogy szakértelmükkel könnyedén átlendítenek a nehézségeken.

Bea

Itt a BeHappy-nél (nevükhöz híven 🙂 ) vidám, felkészült csapat fogadott és bő egy év után segített a B2 komplex nyelvvizsga sikeres eléréséhez.

Sose felejtsük viszont, hogy a nyelvtanulás nemcsak a nyelvvizsga megszerzéséig tart!

A BeHappy-t azután is mindenkinek ajánlom!

 

Zoltán

Elkezdtem keresgélni az interneten,  fontos volt  számomra, hogy egyénileg tanulhassak. Így találtam meg végül a BeHappyt, ami pontosan azt nyújtotta az elmúlt időszakban, amire nekem szükségem volt: a már ismerős tananyagot gyorsan átismételni –nem húzva az időt-, az újat pedig –nem sürgetve- addig gyakorolni, amíg nem rögzül pontosan. A legfontosabb mégis az, hogy a BeHappyben nem csak azt tanultam meg, hogy mikor melyik igeidőt kell használni, hanem beépíthettem egy olyan alap attitűdöt, ami nagyon hasznos az idegen nyelvek tanulása és használatakor.

Eszter

A nővérem ajánlotta a BeHappy-t és nagyon bevált! 🙂 Szerintem sokkal jobb járni úgy egy iskolába, hogy örömmel mész és mosollyal várnak. Ez garantáltan a BeHappy és Csapata! 🙂

A lényeg, hogy közeledek az álmom felé és ebben minden irányból kapok támogatást. ( persze ehhez nekem is teljesítenem kell)

 

Tamás

Teljesen kezdő lévén még csak pozitív változásokról tudok beszámolni. Megszólaltam angolul! 🙂

Az iskola teljes felépítése, módszertana, kommunikációja magas színvonalú, számomra tökéletesen megfelelő és használható. Kezdetben voltak kétségeim, félelmeim, hogy a korom okán lesznek problémáim, de ezek mára eloszlottak.

Köszönöm mindenkinek hozzá(m)állását, szerintem lassan, de biztosan elérem a kitűzött célomat!

Kriszta

Voltak mélypontok a tanulási folyamatban, de szerencsére ezeken a „Be Happy!” érzés mindig átlendített. A nyelvvizsga előkészítő volt talán a legnagyobb kihívás nekem. Nyakamba szakadt a nyelvtani rendszerezés, a szókincsbővítés, a Listening (ami még ma sem vált a kedvencemmé), de a feladattípusok begyakorlása óriási segítség volt a vizsgán. Nagyon sok kitartást kívánok mindenkinek, lehetetlen nincs, ez a fiatal tanárcsapat a lelkes támogatásával tud segíteni, hogy elérjétek a kitűzött célt.

Kriszti

A tanárok segítőkészek, a légkör barátságos és az oktatási módszer mintha csak rám lett volna szabva 🙂 Friss nyelvvizsga tulajdonosként elmondhatom, hogy tökéletes döntés volt ez a nyelviskola, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Rozi

Májusban 112 pontot értem el a 130-ból az érettségin, ami az átlagos eredményekhez képest kiemelkedően jó! Hála a BeHappy-nek nem csak az angolomat fejleszthettem illetve érhettem el magas felvételi pontszámot, de még sok barátra is szert tehettem, akikkel mai napig tartjuk a kapcsolatot. Ha az angolon kívül egy valamit megtanultam, az az, hogy sose adjam fel és higgyem el, hogy sikerülni fog. És így is lett!

Dalma

Keresgéltem az interneten és rátaláltam a BeHappy-re, apukámmal elmentünk megnézni és annyira megfogott az egész hely, hogy másnap már el is kezdtem ott tanulni. Kevesebb mint egy év alatt rengeteg sulis teendő ellenére is elértem a célom.

Sikerült a középfok! 🙂

Flóra

Szabina

Összegezve, csak annyit szeretnék nektek mondani, hogy ha a Behappy mellett voksoltok az az egyik lehető legjobb döntés, mert itt tényleges és magabiztos nyelvtudással engednek el, amit a munkaerőpiacon, büszkén felvállalva fogtok tudni majd kamatoztatni.

Köszönöm a sok bátorítást és lelkesítést, melyeket a Tanároktól kaptam minden egyes lépcsőfoknál, amik olykor bukdácsolások, olykor sikerugrándozások voltak.

Szabina

Olyan nyelviskolát kerestem, ami elég rugalmas a rugalmatlan munkaidőmhöz. Így bukkantam rá a BeHappy-re.
 Már az első perctől kezdve eldöntöttem, hogy ez kell nekem! Nagyon szimpatikus volt mindenki és nagyon jó, hogy én mondhatom meg, mikor tudok menni az órákra… Most már minden hezitálás nélkül el tudok menni angol nyelvű, szakmai eseményekre, mert már megértem. Sőt! Már a Questions & Answers részek alatt kérdezni is szoktam!
Valamelyik nap kérdezték tőlem, hogy mi a cél, meddig csinálom? A válaszom pedig az volt, hogy nincs megállás!
Don’t worry, Be Happy! 🙂

Gábor

A BeHappy szellemisége idehaza oly ritkán tapasztalható pozitív szemléletet tükröz. Röviden úgy is mondhatnám: jó ide bejönni… A nyelviskola másik nagyon fontos előnye a rugalmas időbeosztás lehetősége. Nincsenek fix órarendek, úgy alakíthattam az óráimat, ahogy munkám engedte.

Bence

Hála a Behappy magasan képzett csapatának, keresztül száguldottam, előszőr a leckéken majd a könyveken is. Mire észbe kaptam, már a nyelvvizsga előkészítőn ültem. A legnehezebb feladat számomra a beszéd volt, hiszen életemben először kellett összefüggően beszélnem angolul. Állandó önbizalomhiánnyal küzdöttem, melyet közös erővel és rengeteg gyakorlással sikerült legyőzni, olyannyira, hogy a nyelvvizsgán elért szóbeli részeredményem 95% lett, melyre a legbüszkébb vagyok.

Összefoglalva semmi sem lehetetlen csak egy kis elszántság, kitartás és egy kitűnő, segítőkész tanári gárda kell a sikerhez. Természetesen a következő cél a felsőfokú nyelvvizsga megszerzése.

Anita

Az oktatási módszernek és a tanároknak köszönhetően, pre-intermediate szintről eljutottam odáig, hogy sikeres nyelvvizsgát tettem, és továbbra is érzem magamban a motivációt, hogy folytassam az angol nyelv tanulását valamint a már meglévő tudásom csiszolását, amiért nagyon hálás vagyok.

Zoli

Mindenkinek, akit korábban meggyőztek arról, hogy nincs nyelvérzéke és megutáltatták vele a nyelvtanulást, csak ajánlani tudom a BeHappy-t, hiszen az itt tapasztalt hozzáállás, felkészültség és a légkör tökéletes az újrakezdéshez.

Andi

Ez a módszer, amivel itt találkoztam, rendkívül jól fejleszti a nyelvtudást. Egyszerre ötvözi az egyéni és csoportos oktatást mindamellett, hogy az időbeosztásodat is teljesen kötetlenné teszi!

Anna

Soha nem gondoltam volna, hogy úgyis lehet angolul tanulni, hogy közben ilyen jól érzem magam. S mégis, egy év és sikerült a nyelvvizsgám! Nagyon szerettem idejárni. Köszönöm, hogy megmentettétek a diplomámat!

Judit

Nagyon boldog vagyok még mindig és még egyszer Nagyon Szépen Köszönöm a BeHappy egész csapatának a támogatást, hogy mindig velem voltatok és segítettetek céljaim elérésében, főleg a legnagyobban: a nyelvvizsga megszerzésében!

Minden tanulónak azt üzenem, hogy sok-sok kitartással és energia befektetéssel sikerülni fog. A tanárokon nem múlik semmi, mert ők 100%-ot beleadnak az oktatásba, minden más csak rajtatok múlik. 😉 Hajrá!

Ági

A BeHappy Nyelviskola sajátos oktatási stratégiájával és módszereivel, végül de nem utolsó sorban pozitív atmoszférájával nagyban hozzájárult ahhoz, hogy teljes munkaidejű foglalkoztatás mellett, alig több mint egy év alatt az Euro B1 és az Euro C1 (mindkettő komplex, két nyelvű) vizsgát is sikeresen abszolváljam.

Viktor

Köszönöm a sikeres nyelvvizsgára való felkészítést!
Jó volt Hozzátok járni, a légkör kellemes és barátságos.
 A nyelvvizsga felkészítővel teljesen elégedett voltam. A folyamatos számonkérés, az óraeleji szó- és nyelvtani dolgozatok, az otthoni feladatok és az órai magyarázás nagyon hasznosak voltak. Úgy érzem
kaptunk egy olyan szintű tudást vagy egy jó alapot ahhoz, hogyan, milyen úton tovább és mire figyeljünk.

Tünde

Innen, Bristolból, üzenem most nektek: a lehető legjobb úton, a ’legjobb kezekben’ vagytok a BeHappy falai között!

Rita

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy az interneten rátaláltam a BeHappy-re, és rögtön megfogott színes arculata. A tanárok nem mindennapiak, mindenben a segítségemre voltak és végig ösztönzőleg hatottak rám. Különösen élveztem a language practice-órákat, örültem, hogy lehetőségem adódott anyanyelvi tanár segítségével fejleszteni nyelvtudásomat.

Laura

…azért volt jó a Behappy-be járni, mert rugalmasan szervezhettem a tanulást. Az is pozitív volt, hogy Ti is rajta voltatok mindig azon, hogy jöjjek tanulni és haladjak a célom felé. A folyamatos számonkérések szóban és írásban egyaránt motiváltak. Tetszett, hogy a tanárok fiatalosak, rugalmasak, felékszültek és nagyon jó fejek 🙂

Gergő

Nagyon örülök, hogy sikerült a középfokú nyelvvizsgám! A nyelvvizsga felkészítő tanfolyam azért volt nagyon hasznos, mert kimondottan a nyelvvizsga típus feladataival foglalkoztunk. Az órákat felkészülten tartottátok, naprakészek voltatok.

V. Réka

Munka mellett nehezen tud az ember elszakadni, hogy időben odaérjen egy kötött csoportos foglalkozásra, így viszont én oszthatom be az energiámat. Az egyéni haladási tervvel pedig az önbizalmam erősödik azzal, hogy nem másokhoz mérnek, hanem saját magamhoz. Még sosem fordult elő az, hogy innen úgy léptem volna ki, hogy ne legyek elégedett a teljesítményemmel és ne mosolyogjak. Jó érzés ide megérkezni.

E. Virág

Ez a rugalmas rendszer lehetővé tette, hogy akkor tudtam menni órára, amikor nekem a legmegfelelőbb volt. Egyszerűen amikor nem értem rá, mentem másnap vagy esetleg következő alkalommal több órára.

Tamás

Mindig segítőkészek, kedvesek vagytok és ami számomra nagyon fontos, hogy jól tudtok magyarázni. Hogy mit értek ez alatt? Tetszik, hogy nem csak egyféleképpen tudjátok megértetni az anyagot. Ha nem értem, amit értenem kellene nem adjátok fel!!!! Na ez a nem semmi! 🙂

Örülök, hogy hozzátok kerültem, mert itt az óra végén úgy érzem „ragadt” is rám valami 🙂

Marika

A módszereteket nagyon jónak találom, mert vannak időszakok, amikor több, van amikor kevesebb időt tudok az angolra szánni, mégsem maradok le. Szintén tetszik a rendszeres számon kérés, ez ösztönöz, hogy megtanuljam a szavakat.

P. Tamás

Mivel vidéken tanulok így nehezebb az itthon töltött idő beosztása. Ezért is tetszett nagyon a BeHappy, mert ide tudtam járni úgy is, hogy tulajdonképpen csak csütörtök délutántól vasárnapig voltam Budapesten, akkor tudtam csak angolra járni.

Nóra

A BeHappy-ben visszajött a kedvem az angoltanuláshoz és már sikerült megszólalnom is és alkalmazni az itt tanultakat. Nagyon hasznosnak tartom a rendszert, a fejezetek végén lévő szóbeli feleleteket és a saját haladásos tervet.

R. Alexandra

Tetszik ez a rendszer, melyben egyéni haladási ütemterv alapján dolgozhatok, és jól hozzá vannak rendelve a Language Practice órák is. Úgy gondolom, ha valaki meg szeretne tanulni angolul, sok helyen el tudja azt sajátítani de, az biztos, hogy a BeHappy igazán megfelelő hely a tanuláshoz.

B. Bence

Nagyon sokat mesélek erről a suliról! Remélem más is megtapasztalhatja ezt, ami igazán egy érzés, nem pedig egy intézmény!! Sokat gondolkodtam, de csak ezzel tudom magyarázni, hogy ha hulla fáradtan is érkezem ide, de még 2-3 óra elteltével is energikusan és happy-n távozom!:)

V. Bori

Azért jöttem a BeHappy-be, hogy felelevenítsem, amit eddig tanultam és megpróbáljam kibogozni a szálakat. Sok mindent sikerült feleleveníteni, helyrerakni és az elmúlt 3 hónap alatt érzem a fejlődést.

Peti

Néhány pont, hogy miért is szeretek ide járni és veletek tanulni 🙂

– mindig segítőkészek vagytok
– a feltett kérdéseimre szívesen válaszoltok
– egy fárasztó munkanap után is meg tudtok mosolyogtatni és fel tudtok vidítani
– fiatalos a csapat
– a munkaidőmhöz is tudom igazítani az órákat 🙂

Brigi

Szerencsére megtaláltam a nekem való tanfolyamot. Mivel állandó jelleggel úton vagyok vagy esetleg tanulnom kell, nem mindig van időm az angolra.  Ez egy jó pont, hogy én dönthetem el mikor szeretnék jönni. Ezen kívül jó ötletnek tartom, hogy nem csoportban kell tanulni. Nekem személy szerint könnyebb, hogy a saját tempómban haladhatok. Közben pedig, ha segítségre van szükségem, valaki mindig ott áll mellettem. 🙂

S. Krisztina