BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Gyakran Ismételt Kérdések

GYIK – Gyakran ismételt kérdések az angol nyelvtanfolyamokról

Mivel nyelviskolánkban egyéni módszerrel tanítunk, gyakran felvetődnek kérdések, hogy valójában miről is van szó. Az alábbiakban a leggyakrabban felmerülő kérdéseket gyűjtöttük össze.

Mit jelent az, hogy bármikor jöhetek tanulni?

Minden hétköznap 9:00- tól este 21:00 óráig jöhetsz tanulni angol nyelviskolánkba. Hétvégén is nyitva vagyunk, szombaton 9:00-tól 14:00-ig, vasárnap pedig 9:00- tól 13:00- ig jöhetsz tanulni angol tanfolyamodra. Ebben a bőséges nyitva tartásban még akkor is találhatsz magadnak ideális időpontot, ha nagyon elfoglalt vagy.

Milyen intenzitást javasoltok az angol tanulásban?

Ha már elkezded komolyan tanulni az angol nyelvet, javasoljuk, hogy minimum heti 4 órás intenzitásban gondolkozz, de tapasztalatunk alapján a heti 6 órás tanulás az optimális. Természetesen minél előbb szeretnéd elérni a célod, annál sűrűbben érdemes járnod angolra. Ha van időd, és energiád, gyere minden nap! Akkor a legeredményesebb a nyelvtanulás, ha napi szinten foglalkozol vele

Mit jelent az egyéni haladási program – ez maga a nyelvtanfolyam?

Az egyéni haladási program külön a Te szintednek megfelelően készül el. Olyan feladatokat tartalmaz, amik pontról pontra végigvisznek Téged az adott szint anyagán. A programban a szókincset és a nyelvtant tanulod meg, és gyakorlod be írásban, szóban, és hanganyagilag. Az egyéni haladási program előnye, hogy akkor sem maradsz le benne, ha egy hétig nem jössz órára, illetve nem kell más tanulók tempójához alkalmazkodnod. Az egyéni haladási programod része az angol nyelvtanfolyamodnak.

Mennyire sikeres a Behappy Angol Nyelviskolában tanulni?

Az általunk képviselt tanítási módszer valóban nagyon sikeres. Amióta nyelviskolánk létezik, nap mint nap elégedett tanulókkal találkozunk, sokan visszajárnak hozzánk, és beszámolnak az angollal kapcsolatos sikereikről, legyen az egy sikeres nyelvvizsga, egy külföldi állás, továbbtanulás, vagy egy utazással kapcsolatos élmény.

Vannak rossz oldalai ennek az angol tanulási módszernek?

A nyelvtanulásra rengeteg módszert kitaláltak már. Nem is az a kérdés, hogy egyik vagy másik módszer jó, vagy rossz. Neked kell megtalálnod azt, amivel hatékonyan tudsz tanulni, és még jól is érzed magad közben. Ha másoknak bejön ez a módszer, Neked miért ne tetszene? 🙂

Mennyibe kerül az angol nyelvtanfolyam?

Tanfolyamaink átlagos, középkategóriás árak. Többféle tanfolyami csomagból választhatsz, egyben és részletben is fizethetsz. Nálunk egy óra 60 perces, és minél nagyobb intenzitással jársz angolra, annál nagyobb kedvezményt kapsz a választott tanfolyami csomagban!

Az áraink 2000-2800 Ft. között vannak kedvezményes tanfolyami csomagjainkban / 60 perces órák vannak nálunk.

Hányan vagyunk egy csoportban?

Nyelviskolánkban nincsenek csoportok. Egy teremben egyszerre többen lehetnek, de ők nem alkotnak fix csoportot, hiszen mindenki egyéni programon halad. A tanár külön foglalkozik mindenkivel.

Mennyire beszéd centrikusak az angol órák?

A tankönyvi leckék egyenlő arányban tartalmaznak szókincset, nyelvtant, írásbeli és szóbeli gyakorlatokat, valamint hanganyagot. A leckéhez tartozó szóbeli gyakorlatot a tanárral végzed. A lecke anyagán kívül pluszban gyakorolsz beszédes gyakorló órán, ahol valós életbeli szituációkban és nyelvvizsgás témakörökön keresztül aktívan használhatod azt a tudást, amint addig megszereztél. Alapfok végétől kezdve anyanyelvi tanár segít a szóbeli gyakorlásban, felkészülésben.

Mi van akkor, ha nem tudok eljönni angol órára?

Ha valami közbejön, és nem tudsz eljönni órára, nem kell aggódnod. Nincs csoport, ami nélküled menne tovább az anyagban, tehát nem fogsz semmiről lemaradni. Amikor legközelebb jössz órára, ugyanott folytatod a haladást, ahol előző alkalommal abbahagytad.

Használtok angol tankönyveket? Ha igen, melyiket?

Más nyelviskolákhoz hasonlóan mi is használunk tankönyveket, nyelvtani összefoglalókat, videokat, és egyéb tanulási segédanyagokat. A New Cutting Edge tankönyvcsaládra, valamint az Oxford és Cambridge kiadó nyelvtani kiadványaira épülnek haladási programjaink angol nyelvből. Hogy ezen belül melyik könyvből fogsz tanulni, természetesen a szintedtől függ.

A tanfolyam árában az angol nyelvkönyv is benne van?

A tanfolyam árában nincs benne a tankönyv költsége, de ha nálunk tanulsz, helyben megveheted a szintednek megfelelő könyveket.

Nyelvvizsgára is vállaltok felkészítést?

Iskolánkban külön nyelvvizsga felkészítés folyik, ahol célirányosan EURO és TELC nyelvvizsga típusfeladatokat gyakoroltatunk be Veled. Természetesen ezeken kívül bármelyik nyelvvizsgára fel tudsz készülni tanfolyami óráinkon.

Melyik nyelvvizsgát ajánljátok?

Az EURO és TELC nyelvvizsgákat azért ajánljuk, mert mindkettő Magyarországon és nemzetközileg is elismert, akkreditált nyelvvizsga. Emellett mindkettő olyan életszerű feladatokat tartalmaz, amik jól le tudják mérni nyelvi kompetenciádat.

Bővebb tájékoztatást kérek!

Angol fogalomtár- Minden kérdésedre válaszol!

Jó lenne tudni, hogy mit jelent az akkreditált nyelvvizsga, a nyári angol tanfolyam, vagy az egynyelvű vizsgaváltozat? Kattints az ANGOL FOGALOMTÁR téged érdeklő szavára vagy kifejezésére, és tudj meg róla többet!

 

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

KITÖLTÖM >>