BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

Angol tanfolyam – Miben más a BeHappy módszer?

Angol tanfolyam – testreszabva

Sok nyelvtanulónak, idősebbeknek és fiataloknak egyaránt probléma az angol tanfolyam órarendje. Néha nem indul olyan csoport, ami a szintünknek megfelelő vagy már egyébként is zsúfolt napirendünkbe nehéz beilleszteni az angol órák rendjét.

Egyedülálló megoldást nyújt erre a BeHappy nyelviskola, ahol minden hétköznap reggel 9-től este 21 óráig, hétvégén pedig 9 – 14 óráig folyik a tanítás. Ebben az időintervallumban bármikor bekapcsolódhatsz a tanításba, amikor neked megfelel. Angol tanfolyam tematikánk úgy lett kifejlesztve, hogy egyedi óravázlatok és 100%-ig hozzád igazított órarendet vehetsz igénybe – ez a BeHappy módszer.

Nálunk a tanulás nem stressz, hanem öröm. Mindenkivel ( így Veled is 🙂 ) közvetlenek és barátságosak vagyunk, nálunk senki sem több vagy kevesebb, a tanulóknak csak saját maguknak kell megfelelniük.

Angol nyelviskolánkban a középpontban a TE igényeid állnak, a TE haladási tempód és az, hogy elérd a kitűzött céljaid a nyelvtanulásban.

Bővebb tájékoztatást kérek!

Gyere el és nézz körül angol nyelviskolánkban!

Mivel a hagyományos nyelviskolákban nem találkozhattál még módszerünkkel, gyere be hozzánk és nézd meg a saját szemeddel, tapasztald meg a hangulatot és ismerkedj meg tanárainkkal!

Személyesen könnyen megismerheted ezt a fantasztikusan új módszert, ami lépésről-lépésre garantálja számodra a sikerélményt a nyelvtanulásban.

Olvasd el, mit mondanak korábbi tanulóink az oktatásról és a módszerről – kattints a linkre!) Kívánjuk Neked is azt, hogy nálunk megtaláld azt a tanulási módszert,  amivel örömmel és önbizalommal telve tudsz haladni a tanulásban.

Várunk szeretettel a BeHappy Angol Nyelviskolába!

Olvass még többet módszerünkről!»

Angol nyelvtanfolyamok buktatói

Előfordul, hogy az angoltanulás rögös útján a diák nem újrakezdő, hanem újra-újra-újrakezdő pályát hagy maga mögött. A hagyományos angol tanfolyam rendjében gyakran előfordul tanárváltás, órarendezési nehézség, lemorzsolódás, csoporton belüli lemaradás. A BeHappy angol nyelvtanfolyamai megoldást kínálnak mindezen nehézségekre – hogy TE sikeresen elsajátíthasd az angol nyelvet.

Bővebb tájékoztatást kérek!