BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Tanulói vélemények az online angoltanulásról!

Dávid:

Szerinted mi az online rendszer előnye?
Elsősorban a kényelem. Megspórolható vele az utazási idő, valamint az otthon melegében tanulhatunk szorgalmasan. ?

Milyenek az online beszélgetős és tantermi órák?
Tény, hogy a személyes kontaktusnak jobb a hatásfoka, főleg beszélgetések esetében, de teljesen jól működik online is a dolog. Alaposan elkészített, interaktív prezentációkkal és a kornak megfelelő informatikai megoldásokkal találkoztam, melyek egy stabil internetes kapcsolat esetén zökkenőmentesen biztosítják az órák menetét.

A felületek átláthatóak,amiben az online oktatás működik?
Eddig egyik felülettel sem volt gondom. Nagyon tetszik a tanárok által is elérhető megosztott szöveges dokumentum lehetősége, ami kiváltja a jó öreg füzet/toll kombót, melyektől bevallom, elszoktam kissé. ? A cseten történő konzultáció mellett, hang és videó formában is megkapok minden segítséget, gyorsan és hatékonyan. 

 

Veronika:

Nehéz volt-e átállni az online rendszerre a tantermi órák után?
Nem volt nehéz egyáltalán, bár először kicsit tartottam tőle, hogy hogyan fog működni, de aztán már az első órán gördülékenyen ment minden.

Megkaptál minden segítséget?
Igen, az alapinformációk is kielégítőek voltak, és mindig kapok menet közben is segítséget, amikor szükségem van rá.

Mi az előnye az online tanulásnak szerinted?
Én jobban szeretem a személyes kapcsolatot nyelvtanulás közben, de talán az az előnye, hogy ebben a kényszerhelyzetben is tudunk foglalkozni az angollal, bárhol is vagyunk éppen. Mindenesetre nagyon hamar talált az iskola alternatív megoldást, aminek nagyon örültem. ?

 

Zoli:

Mi az előnye az itthon tanulásnak?
Egyrészt a BeHappy eredeti tanulási/tanítási módszere, már eddig is elég nagy rugalmasságot és szabadságot biztosított a tanulók számára, az online rendszerrel ezt sikerült még tovább bővíteni. Így aki szeretné otthonról is folytathatta a tanulmányait. Más részt ez egy nagyon jó megoldás a jelenlegi nehéz körülmények megkönnyítésére, hiszen vírus ide vagy oda, de az élet nem áll le és úgy érzem a BeHappy csapata mindent megtesz, hogy megkönnyítsék nekünk ezt az időszakot, ez maga az online, otthon tanulós rendszerük.

Hogyan tudod összeegyeztetni a munkaidőddel a tanulást?
Nagyon könnyen. Én többnyire otthonról dolgozom és így gyakorlatilag bármikor be tudok iktatni egy-két óra angolt. Viszont szerintem aki nem otthonról dolgozik, az is könnyedén meg tudja oldani, mivel nem kell plusz utazási idővel számolni, míg az ember el jut az iskoláig. Mondhatni az iskola házhoz jön.

Kényelmesebb számítógép használata mellett tanulni?
Bizonyos szempontból igen, bizonyos szempontból nem. Szerintem ez attól függ ki milyen beállítottságú. Szeretem azt, hogy nem kell át kutyagolnom a városon az angol órák miatt, ha feladat megoldás közben esetleg rágcsálok valamit, vagy elintézek egy gyors telefont azzal nem zavarok senkit. Az otthon a számítógép előtt ugyan olyan jól és gyorsan tudok haladni. Nyilván az online rendszernek vannak korlátai és én szeretem a BeHappy-s társaságot és a személyes kontaktust is.

 

Bogi:

A BeHappy módszerében arra törekszünk, hogy valódi tudást adjunk a tanulóink kezébe. Te érzed a fejlődést?
Igen, érzem a fejlődést. Amióta újra elkezdtem foglalkozni az angollal, már írtam két angol cikket is, és szívesebben és könnyebben olvasok angolul.

Milyen részei vannak a BeHapy tanulásnak? Milyen arányban érdemes látogatni a tankönyves és kiscsoportos beszélgetős órákat szerinted?
Három része van a Behappy tanulásnak a tanuló szempontjából. Egy, önálló felkészülés, szavak tanulása. Én nagyon szeretem a quizlet alkalmazást, ami által könnyebben és játékosabban lehet szavaka tanulni. A másik a nyelvtani rész, a tanulószobás, tankönyvi haladás, és a harmadik beszéd gyakorlati órák. Én fele fele arányban javaslom az órákat látogatni, így hasonló ütemben és egymást kiegészítve tud a nyelvtani és a szóbeli készség is fejlődni.

Félkönyv és könyvzáró vizsgákkal ellenőrizzük tanulóink tudását. Te most vagy túl a félkönyv záróvizsgádon. Hogyan zajlik egy ilyen vizsga az online rendszerben?
Az írásbeli vizsgához a saját google feladatlapomhoz került belinkelésre a feladatlap, majd a google hangout-ban tudom jelezni a tanároknak, hogy kérek javítást, a teszt teljes ellenőrzés után pedig video beszélgetésben beszéljük át a hibákat a BeHappy tanárával, a jövőre nézve levonjuk közösen a konklúziókat. Nagyon haétkony, és ugyanolyan személyes visszajelzést kaptam on-line is. Majd kidolgozásra került a szóbeli témakör, és tankönyvi óra ellenőrzése után videó beszélgetésben vizsgáztam le a Vezető tanárral. Pontos, és személyre szabott visszajelzést kapva a teljesítményemről.

Milyen ütemben tudsz haladni az online rendszerben?
Ugyanolyan ütemben tudok haladni az online rendszerben, mint korábban. Szépen be tudom osztani egy hétre előre a tankönyvi órákat,és a szóbeli gyakorló órákat is. A feliratkozás többnyire zökkenőmentes.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg a módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

KITÖLTÖM >>