BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Nyári és őszi angol tanfolyamok

 

NYÁRI és ŐSZI ANGOL TANFOLYAMOK RUGALMAS ÓRARENDDEL!

Ha valaki a nyári hónapokban aktívan „ráfekszik” az angolra, őszre akár el is érheti a célját.

Vágj bele még a nyáron vagy kezd el szeptemberben!

Nyári és Őszi angol tanfolyam rugalmas időbeosztásban, személyre szabottan!

 Bármelyik nap elkezdheted a tanulást, nem kell csoportindulásra várnod!

*AUGUSZTUS 20-ig MÉG MEGVÁSÁROLHATÓ NYÁRI 48 órás KEDVEZMÉNYES BÉRLETCSOMAGUNK

*Ráadásul, ha AUGUSZTUS 25-ig elkezded a tanulást a

TANKÖNYVEDET MI ADJUK AJÁNDÉKBA!

 

Gyere be hozzánk egy szintfelméréssel egybekötött tájékoztatásra, és ha 48 órán belül elkezded a tanulást, további 5.000 Ft kedvezményt adunk neked a tanfolyamod árából.

*A kedvezmény részleteiről oktatásszervezőink tudnak bővebb tájékoztatást adni! Megvásárolható augusztus 20-ig! A bérletet megkezdeni legkésőbb szeptember 10-ig lehet!

ONLINE ÉRDEKLŐDÉS

 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEKMiért nehéz nyáron angolul tanulni?

A hagyományos nyelviskolákkal az a probléma, hogy a csoportos angol tanfolyamokhoz kötött számú minimum résztvevő szükséges. Mivel azonban az emberek többsége nyáron néhány hétre szabadságra megy, nehezebben jön össze egy csoportnyi tanuló. Emiatt a meghirdetett nyári angol tanfolyamok gyakran késéssel indulnak el, vagy el sem kezdődnek.

A másik probléma, hogy az nyári angol tanfolyamok intenzív, fél-intenzív rendszerezésben átlagosan 4-12 hetesek és napi szinten több órát tölt el az ember az iskolapadban. Ebből következik, hogyha egy tanuló nyaralni szeretne menni, az iskolához hasonlóan ő is szervezési problémákkal találja szemben magát: a nyaralást kénytelen a tanfolyam időpontjához igazítani.

Arról nem is beszélve, hogy ha bármilyen váratlan esemény történik, és a nagy nehezen megszervezett tanfolyamról például egy hetet hiányozni kényszerül, valószínűleg lemarad a tananyagban.

Egy másik érzékeny pont pedig: a házi feladat.

Nyáron inkább kipihennénk az egész évben felhalmozódott stresszt, fáradságot, és nem arra vágyunk, hogy iskola után a strand helyett a házi feladattal bajlódjunk.Természetesen vannak, akiknek ez semmilyen problémát nem okoz, a többségnek azonban igen.

BŐVEBB TÁJÁKOZTATÁST KÉREK

 

Nyári angol tanfolyam rugalmas időbeosztásban, egyénre szabottan!

Létezik egy sokak számára még új megoldás, amelyekkel a fenti problémák mindegyike kiküszöbölhető. Ez nem más, mint a rugalmas időbeosztású, egyénre szabott angol tanfolyam.

Rugalmas időbeosztás

A tanuló a szó szoros értelmében akkor megy tanulni, amikor akar, vagyis nem neki kell alkalmazkodni a fix tanfolyami időpontokhoz, éppen ellenkezőleg: saját időbeosztásához igazíthatja azokat.

Haladás saját tempóban

A másik fontos dolog: az egyéni haladási ütem.  Mivel nyelviskolánkban nincsenek klasszikus értelemben vett csoportok, mindenki egyénileg, a saját tempójában, a saját képességei szerint halad az angolban. Hasonlóan ahhoz, mintha magántanár foglalkozna vele, ám az ár jóval kedvezőbb. 

ONLINE ÉRDEKLŐDÉS

 

Nem gond a nyaralás

Ez a két tényező, vagyis a rugalmas időbeosztás és az egyéni haladási tempó együtt azt jelenti, hogy a tanulók például bármikor elmehetnek nyaralni, nem fognak lemaradni a tananyagban. A befizetett pénzük sem vész el, ha egy-két hétre a pihenést választják a tanulás helyett. Amikor visszatérnek, pontosan ott folytathatják, ahol abbahagyták. Nincs semmilyen otthon elkészítendő házi feladat sem, ezért a szabadidő tényleg szabadidő marad.

A magántanár, a csoportos tanfolyam és önálló tanulás sikeres elemei együtt

Ennek az új tanítási módszernek a hatékonysága abban rejlik, hogy ötvözi a magántanár, a csoportos tanfolyam, és az önálló tanulás sikeres elemeit, vagyis az egyénre szabott haladást, az életszerű és élvezetes csoportos gyakorlást, valamint az önálló tanulás szabadságát. Bővebben módszerünkről.

JELENTKEZEM

 

Native English Teacher JobStresszmentes, aktív gyakorlás

A tanuló tehát saját tempója szerint, tanári segítséggel halad a személyesen neki összeállított haladási program alapján. Leckéről leckére megtanulja a szókincset és a nyelvtant. Ezután mindezt élesben is használja a stresszmentes, vidám hangulatú csoportos gyakorló órákon. A csoportos beszélgetős órákat középfokú szinttől anyanyelvi tanár tartja, aki segít a kiejtés tökéletesítésében is.

Ha eddig azt hitted, hogy a nyári angoltanfolyamok több vesződséggel és problémával járnak, mint amennyi hasznuk van, ez mostantól nem igaz.

 

PróbanyelvvizsgaKezdés bármelyik nap, kedvezményes nyári bérlettel

Ráadásul mivel nem kell másokhoz alkalmazkodnod, a hét bármelyik napján, bármelyik órában elkezdheted az angol tanulást.

Igénybe vehető kedvezményes nyári bérlet is, amit kifejezetten azoknak a tanulóknak való, akik nyáron intenzívebben tudnak járni órára, hogy őszre elérjék a kitűzött célt.

Szeretnéd te is kényelmesen beiktatni az angol tanulást a nyári programjaid közé?

Kérj időpontot ingyenes szintfelmérésre és bővebb tájékoztatásra a BeHappy Angol Nyelviskolában! Váruk szeretettel!

ÉRDEKEL

 

 

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg a módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

KITÖLTÖM >>