BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

Angol tanfolyamok személyre szabottan

Tanulj angolul 5-40% kedvezménnyel!

Miért válaszd a BeHappy Nyelviskolát?

Rugalmas időbeosztás

Nyelviskolánkban nem kell fix időpontokhoz igazodnod! Angol  óráidat saját időbeosztásodhoz igazíthatod, s ezt elég 24 órával korábban jelezned nekünk! Nyitvatartási időn belül bármikor szeretettel várunk téged tanulni,(H-P 9:00-21:00, Szo 9:00-14:00, V 9:00-13:00) így nem kell aggódnod, ha munka, család, vagy egyéb elfoglaltságaid miatt idő szűkében vagy.

Saját haladási tempó

Nehezen sajátítod el az angolnyelvtant? Szükséged lenne több gyakorlásra? Mivel nyelviskolánkban nem kell a csoporttársak fejlődési üteméhez alkalmazkodnod, minden új anyaghoz és feladathoz annyi időt és segítséget adunk neked, amennyi eredményes haladásodhoz szükséges!

A BeHappy Nyelviskola nyelvtanulási módszere

Használható nyelvtudás

Egy dolog ismerni a  nyelvtant, és egy másik helyesen használni azt. Folyékonyan, szép kiejtéssel angolul beszélni, levelezni, megérteni másokat. Magasan képzett szakmai csapatunk azon dolgozik, hogy gyakorlati nyelvtudást szerezz, s könnyedén használd azt akár munkahelyeden, külföldön, vagy akár a nyelvvizsga bizottság előtt.

Azonnali kezdés

Nálunk nem kell csoportindulásra várnod, akár már másnap belevághatsz a tanulásba, így hamarabb eléred célodat! Gyere el hozzánk egy ingyenes szintfelmérésre, meghatározzuk, hol tart jelenleg tudásod. Kihagyjuk a felesleges ismétléseket, onnan kezded a tanulást, ahonnan szükséges!

Online szintfelmérés

kedvezmeny1Egyedi kedvezmények

Az határozza meg óra díjainkat, hogy milyen intenzíven jársz az angol órákra. Annál nagyobb kedvezményt adunk neked, minél gyakrabban jössz hozzánk tanulni, s a neked legmegfelelőbb tanfolyami csomagot te választhatod ki magadnak!

Árak, akciók, kedvezmények

Érdekel a tanfolyam