BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

Az angol nyelvtanulás egy olyan hosszútávú folyamat, melyben a folyamatos tanulás és önképzés is komoly szerepet kap. Az utóbbi időkben az online angol nyelvtanulás a kezdő és a haladó tanulók számára is egyre nagyobb figyelmet kap. Az alábbi cikkben az online angol nyelvtanulás módjával és előnyeivel foglalkozunk részletesebben.

Online angol nyelvtanfolyam működése

Az online angol tanfolyamnak az eddig bevett szokásoktól eltérően kell működnie, hiszen távolról kell elérni minden egyes hallgatót a diákoknak. Egy jó online tanfolyamnak az alábbiakat kell biztosítania a tanulók számára:

  • rugalmas időbeosztás

  • személyre szabott órarend

  • írásbeli és szóbeli feladatokat is tartamaz

  • beszédközpontú elemeket is tartalmaz

Online angol nyelvtanfolyam a gyakorlatban

Ahhoz, hogy mindezeket a tanulók elérhessék egy egyszerű kommunikációs felületre van szükség, amit a kezdő és a haladó tanulók is képesek akadálymentesen kezelni.

Az online angol nyelvtanfolyam esetében a BeHappy egy innovatív megoldást nyújt. A nyelvoktatás zömében a Google Hangouts felületén történik.

Emellett különböző segédanyagokat, személyes haladási programot is a tanulók rendelkezésére bocsátanak a maximális hatékonyság érdekében.

Online angol nyelvtanfolyam jellemzői

A hatékony online angol nyelvtanfolyamoknak tehát meg kell felelnie a tanulók igényeinek, miközben kiküszöbölik az otthoni tanulás hátulütőit.

Ennek érdekében kötetlen időbeosztás szerint járhatnak a tanulók az online órára, tehát mindenki egyéni tanrenddel rendelkezhet.

Az egyéni tanrend egyéni haladási programot is jelent, tehát mindenki a saját ütemében haladhat a tananyagban.

Mindehhez persze lelkes és hozzáértő tanári gárda is szükséges, akik irányítják a tanulók haladását a kezdetektől.

Az online angol nyelvtanfolyamokon a megfelelő visszajelzés is fontos, a Behappy online nyelvtanfolyama ebben hathatós megoldást kínál, hiszen négyszemközt is lehetőséget biztosít az angol nyelv gyakorlására.

Az otthoni tanulási módok esetében a beszédkészség fejlesztése jelenti a legnagyobb problémát. Erre a szóbeli kis csoportos online órák jelenthetnek megoldást.

Online angol nyelvtanfolyam ára

Szerencsére egy hagyományos órához viszonyítva az online angol nyelvtanfolyam óráinak díjai sem eget rengetők. Ennek fényében átlagosan 2.000-3.000 Ft-os óradíjra számíthatnak az online tanulás iránt nyitott tanulók. A Behappy Nyelviskola e téren nem lóg ki a sorból, hiszen 2.400-2.900 forintra tehető a tanfolyami csomagtól függően.

Összegezve:

Az online angol nyelvtanfolyam tehát mindenki számára megoldást kínál az otthoni nyelvtanulási lehetőségek kitárásában is. Ennek érdekében a Behappy Nyelviskola is megtesz mindent és egyedi tanulási módszerét és szakképzett tanárai segítségét online formában is elérhetővé teszi bárki számára.