BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Próbanyelvvizsga

Iskolánkban lehetőséged van az Euroexam próbanyelvvizsgára, írásbelire, valamint szóbelire is, ha visszajelzést szeretnél kapni az angol nyelvtudásod szintjéről, illetve ha szeretnéd tudni, hogy még mit kell tenned a sikeres nyelvvizsga érdekében.

A nyelvvizsgázni vágyó tanulóinknak azt javasoljuk, hogy alapfokú próbanyelvvizsgát a Cutting Edge Pre-Intermediate könyv 5-ös moduljának, középfokú próbanyelvvizsgát a Cutting-Edge Intermediate 8-as moduljának, felsőfokú próbanyelvvizsgát pedig a Cutting-Edge Advanced könyv 6-os moduljának befejeztével írjatok, ugyanis tapasztalataink szerint ezeknek a tananyagoknak az elsajátítása szükséges az adott szinteken elvárt nyelvi kompetenciákhoz. És természetesen az is nagyon fontos, hogy sok Practice óra legyen a hátatok mögött már, ezzel együtt aktív és alapos nyelvtudás az adott szinten.

Hogyan zajlik a próbanyelvvizsga a BeHappynél?

A próbanyelvvizsgáink teljes feladatsorok: nemcsak bepillantást adnak az egyes feladattípusokba, hanem végigvisznek A-tól Z-ig az egész vizsgán. Az írásbeli részt bármikor megírhatjátok nyitva tartási időben, a szóbelit meg kell szerveznünk, mert párban vizsgáztok, hogy minél autentikusabb képet kapjatok a majdani vizsgáról. Az írásbeli után pár napon belül megkeresünk Titeket, és leülünk, átbeszéljük a sikeres és a kevésbé sikeres részeket is. A próbaszóbeli rész is teljes, a tíz perces felkészülési idő után anyanyelvi tanáraink kalauzolnak végig a feladatokon, majd értékelik is a hallottakat, és megállapítják, hogy elkészültök-e 10-12 héten belül az „éles” szóbelire.

Ha a próbanyelvvizsga 55-60%-os, akkor várunk a felkészítő kurzusra is! Ez azt jelenti, hogy a nyelvvizsga előtt 10 héten át még intenzívebbé válik az angol tanulásotok: heti 2 óra nyelvvizsga-előkészítő, heti 2 óra Language Practice, és legalább heti 2 tantermi óra, ahol be tudjátok fejezni az adott kurzuskönyvet, ami szintén fontos része egy sikeres nyelvvizsgatörténetnek. Ezért a nyelvvizsga-felkészítő bérlet vagy egy tantermi, vagy egy Practice (szóbeli gyakorló) bérlettel együtt érvényes.

Próbanyelvvizsga ára: írásbeli 3500 Ft
szóbeli 3500 Ft

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg a módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

KITÖLTÖM >>