BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Angol Nyelvvizsga felkészítés

Eroexam angol nyelvvizsga felkészítő

Iskolánkban teljes körű Euroexam angol nyelvvizsga felkészítőn vehetsz részt. Ha a próbanyelvvizsgád arról tanúskodik, hogy a nyelvi készségeid „érettek” arra, hogy élesben is megmérettesd magad a következő nyelvvizsgán, akkor az angol nyelvvizsga előtt 10 héttel megkezdődik a vizsgára való célirányos felkészülésed.

Minden nyelvvizsga előtt tíz héttel, heti két órában írásbeli angol nyelvvizsga felkészítő kurzus indul, amelynek a keretében begyakoroljuk az összes Euroexam írásbeli nyelvvizsga típusfeladatot, megvizsgáljuk, hogyan is érdemes ezekhez nekilátni, milyen technikákkal lehet a leggyorsabban és a leghatékonyabban ezeket megoldani.

A heti két órás angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam mellett nagyon fontos, hogy heti minimum kétórás rendszerességgel járj tantermi órára is, ahol haladhatsz tovább a megkezdett haladási programodon, átismételheted, kibővítheted a felkészítő tanárod által hiányosnak tartott szókincsedet egy-egy témakörben, illetve nyelvtani részeket, vagy extrán gyakorolhatod a Neked nehézséget okozó típusfeladatokat.

Angol beszédkészség fejlesztés

Beszédkészségedet a Language Practice órákon fejlesztheted, ami szintén elengedhetetlen a szóbeli nyelvvizsga előtti felkészülésben minimum heti egy alkalmas kétórás rendszerességgel.

Tehát ha a próbanyelvvizsgád kiértékelése után komplex (szóbeli és írásbeli) angol nyelvvizsgára jelentkezel a következő nyelvvizsgaidőpontra, akkor minimum heti hat órában tudsz felkészülni a megmérettetésre. Abban az esetben, ha külön Euroexam szóbeli, vagy írásbeli vizsgát teszel, akkor minimum heti négy óra tanulással tudod elsajátítani a szükséges nyelvi készségeket a vizsga előtti tíz hét alatt.

Bátran bízd ránk Magad, „egyengetünk” a sikeres nyelvvizsgához vezető „napfényes ösvényen”.

Online érdeklődés

Angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam kezdési időpontok a Próbanyelvvizsga menüpont alatt vagy kattints ide!

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg a módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

KITÖLTÖM >>