BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

A nyelvtanulás problémái

A nyelvtanulás problémái

Bizonyára mindannyian találkoztunk már olyan ismerősünkkel, esetleg velünk magunkkal is megesett, hogy elkezdtük egy nyelv elsajátítását, majd hirtelen félbe hagytuk, azután esetleg újrakezdtük, vagy végleges kudarcnak éltük meg. Sokféle oka lehet a nyelvtanulás kudarcainak, ám van néhány gyakori probléma, mellyel sokszor szembesülünk.

A nyelvtanulás leggyakoribb problémája, főként felnőttként, az időbeosztás, hiszen bármilyen formáját is választjuk a tanulásnak, akár magántanárt, akár tanfolyamot, mindkettő kötött időbeosztással jár. Amennyiben elmulasztottuk az iskolában megtanulni a választott nyelvet, vagy további nyelveket szeretnénk tanulni, mindenképpen szembesülünk ezzel a problémával. Ezért olyan módszert keres szinte mindenki, ami a legkevesebb kötöttséggel jár. Ezzel a módszerrel már pár nyelviskola rendelkezik. Olyan lehetőségek vannak, melyek révén nem kell alkalmazkodnunk a csoport haladási tempójához, valamint nem állandó időpontok vannak kijelölve. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a tanulók akkor jönnek-mennek, amikor úgy tartja kedvük, de a gyakorlat azt mutatja, hogy jelenleg a legrugalmasabb módszerek egyike, mely kötelezettségből szórakozássá varázsolja a tanulást.

Ez a módszer megpróbálja kombinálni a magántanár és a tanfolyamok lehetőségeit, mindkettőnek az előnyeit kiemelve. Ez a rendszer még nem túlságosan elterjedt, annak ellenére, hogy igen hatékony. Szinte olyan érzés egy ilyen nyelviskolában tanulni, mintha az ember egy magántanárhoz járna, tanfolyami árakon, mindezt mégis egy közösség keretein belül. Az OK Nyelviskola már régóta ezt a módszert követve oktatja diákjait, azok megelégedésére.

Az új módszernek köszönhetően vége a tekintélyelvű tanításnak, és az ebből adódó kudarcoknak, melyeket igen drágán és a saját költségünkön tapasztalhatunk meg sok helyen még ma is. Mindannyian arra vágyunk, hogy kitűzött céljainkat a leginkább problémamentesen képesek legyünk elérni. Találjuk meg a nyelvtanuláshoz is ezt a módszert.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg a módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

KITÖLTÖM >>