BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

Nyelvparádé

A „nyelvek kiállítása”

 

Az idei Nyelvparádé lesz immáron a tizedik. A rendezvény egyre nagyobb méreteket ölt. Ebben az évben a kiállítás a BNV területén kerül megrendezésre, az őszi BNV-vel egyidőben.

Ez a kiállítás a nyelvtanulás lehetőségeit mutatja be. A kiállítók között lesznek nyelviskolák, vizsgaközpontok. Bemutatásra kerülnek nyelvkönyvek, valamint nyelvtanulással kapcsolatos programok. Idén Ausztrália és Spanyolország is képviselteti magát információs programokkal.

A korábbi Nyelvparádék sikeresek voltak, hiszen ezen a rendezvényen összegyűlnek mindazok, akik hozzásegíthetik a tanulókat egy idegen nyelv elsajátításához. A látogatók teljes információt kaphatnak a lehetőségekről, ezzel könnyítve meg céljuk elérését.

Az idei kiállítás különlegessége, hogy a kiállítók és a látogatók közösen adományoznak könyveket és taneszközöket azoknak a gyermekeknek a részére, akik nevelőszülők családjaiban kaptak helyet a Fészek Egyesület keretén belül. A gyűjtésszervezés kifejezetten azzal a céllal indult, hogy az új tanévben több lehetőséget nyújtsanak a gyermekek számára a tudás eléréséhez.

A Nyelvparádé az első rendezvénye annak a rendezvénysorozatnak, melyet az oktatás hetének neveznek, és további négy rendezvény követi. Business Language Show, mely főként céges nyelvoktatással és tréningekkel foglalkozik. Tanulj, és dolgozz külföldön! Ez a rendezvény a munkaközvetítők és munkáltatók, valamint a külföldi oktatási intézmények kiállítása lesz. A harmadik egy tanfolyam és állásbörze lesz, mely a felnőttképzéssel foglalkozik. Gyermekeink jövője címet viseli az a rendezvény, melynek fő témája a képességfejlesztés.

A rendezvénysorozat minden nyelvtanuló számára biztosítja a számára legideálisabb információkat, ezzel elősegítve minden ember képzését a nyelvtanulás területén.