Nyári angol tanfolyam

 

Angolul tanulni, nyáron?

Ha valaki a nyári hónapokban aktívan „ráfekszik” az angolra, őszre akár el is érheti a célját. De vajon hogyan tudod összeegyeztetni az angolt egy nyaralással, hogy közben ne kelljen áldozatokat hozni?

A MEGOLDÁS:

Nyári angol tanfolyam rugalmas időbeosztásban, személyre szabottan!

 

*AUGUSZTUS 9-ig MUNKAFÜZETEDET MI ADJUK AJÁNDÉKBA!

 

Gyere be hozzánk egy szintfelméréssel egybekötött tájékoztatásra, és ha 48 órán belül elkezded a tanulást, további 5.000 Ft kedvezményt adunk neked a tanfolyamod árából.

*A kedvezmény részleteiről oktatásszervezőink tudnak bővebb tájékoztatást adni!

KÉRJ BŐVEBB INFORMÁCIÓT!

Miért nehéz nyáron angolul tanulni?

A hagyományos nyelviskolákkal az a probléma, hogy a csoportos angol tanfolyamokhoz kötött számú minimum résztvevő szükséges. Mivel azonban az emberek többsége nyáron néhány hétre szabadságra megy, nehezebben jön össze egy csoportnyi tanuló. Emiatt a meghirdetett nyári angol tanfolyamok gyakran késéssel indulnak el, vagy el sem kezdődnek.

A másik probléma, hogy az nyári angol tanfolyamok intenzív, fél-intenzív rendszerezésben átlagosan 4-12 hetesek és napi szinten több órát tölt el az ember az iskolapadban. Ebből következik, hogyha egy tanuló nyaralni szeretne menni, az iskolához hasonlóan ő is szervezési problémákkal találja szemben magát: a nyaralást kénytelen a tanfolyam időpontjához igazítani.

Arról nem is beszélve, hogy ha bármilyen váratlan esemény történik, és a nagy nehezen megszervezett tanfolyamról például egy hetet hiányozni kényszerül, valószínűleg lemarad a tananyagban.

Egy másik érzékeny pont pedig: a házi feladat.

Nyáron inkább kipihennénk az egész évben felhalmozódott stresszt, fáradságot, és nem arra vágyunk, hogy iskola után a strand helyett a házi feladattal bajlódjunk.Természetesen vannak, akiknek ez semmilyen problémát nem okoz, a többségnek azonban igen.

Nyári angol tanfolyam rugalmas időbeosztásban, egyénre szabottan!

Létezik egy sokak számára még új megoldás, amelyekkel a fenti problémák mindegyike kiküszöbölhető. Ez nem más, mint a rugalmas időbeosztású, egyénre szabott angol tanfolyam.

Rugalmas időbeosztás

A tanuló a szó szoros értelmében akkor megy tanulni, amikor akar, vagyis nem neki kell alkalmazkodni a fix tanfolyami időpontokhoz, éppen ellenkezőleg: saját időbeosztásához igazíthatja azokat.

Haladás saját tempóban

A másik fontos dolog: az egyéni haladási ütem.  Mivel ebben a nyelviskolában nincsenek klasszikus értelemben vett csoportok, mindenki egyénileg, a saját tempójában, a saját képességei szerint halad az angolban. Hasonlóan ahhoz, mintha magántanár foglalkozna vele, ám az ár jóval kedvezőbb. 

ONLINE ÉRDEKLŐDÉS

Nem gond a nyaralás

Ez a két tényező, vagyis a rugalmas időbeosztás és az egyéni haladási tempó együtt azt jelenti, hogy a tanulók például bármikor elmehetnek nyaralni, nem fognak lemaradni a tananyagban. A befizetett pénzük sem vész el, ha egy-két hétre a pihenést választják a tanulás helyett. Amikor visszatérnek, pontosan ott folytathatják, ahol abbahagyták. Nincs semmilyen otthon elkészítendő házi feladat sem, ezért a szabadidő tényleg szabadidő marad.

A magántanár, a csoportos tanfolyam és önálló tanulás sikeres elemei együtt

Ennek az új tanítási módszernek a hatékonysága abban rejlik, hogy ötvözi a magántanár, a csoportos tanfolyam, és az önálló tanulás sikeres elemeit, vagyis az egyénre szabott haladást, az életszerű és élvezetes csoportos gyakorlást, valamint az önálló tanulás szabadságát. Bővebben módszerünkről.

Stresszmentes, aktív gyakorlás

A tanuló tehát saját tempója szerint, tanári segítséggel halad a személyesen neki összeállított haladási program alapján. Leckéről leckére megtanulja a szókincset és a nyelvtant. Ezután mindezt élesben is használja a stresszmentes, vidám hangulatú csoportos gyakorló órákon. A csoportos beszélgetős órákat középfokú szinttől anyanyelvi tanár tartja, aki segít a kiejtés tökéletesítésében is.

Ha eddig azt hitted, hogy a nyári angoltanfolyamok több vesződséggel és problémával járnak, mint amennyi hasznuk van, ez mostantól nem igaz.

Kezdés bármelyik nap, kedvezményes nyári bérlettel

Ráadásul mivel nem kell másokhoz alkalmazkodnod, a hét bármelyik napján, bármelyik órában elkezdheted az angol tanulást.

Igénybe vehető kedvezményes nyári bérlet is, amit kifejezetten azoknak a tanulóknak való, akik nyáron intenzívebben tudnak járni órára, hogy őszre elérjék a kitűzött célt.

Szeretnéd te is kényelmesen beiktatni az angol tanulást a nyári programjaid közé?

Kérj időpontot ingyenes szintfelmérésre és bővebb tájékoztatásra a BeHappy Angol Nyelviskolában! Váruk szeretettel!

ÉRDEKEL