BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

Nyári kedvezményes tanfolyami csomagok

 

Tanulj angolul és nyaralj is! Hogyan?

Egyénre szabott, rugalmas időbeosztású angol tanfolyammal, melyet bármikor elkezdhetsz, s haladási programod a Te céljaidnak megfelelően alakítjuk ki.

48 órás NYÁRI KEDVEZMÉNYES BÉRLETTEL várunk!

Plusz új tanulóink egyik TANKÖNYVÉT AJÁNDÉKBA ADJUK!

BŐVEBB INFORMÁCIÓT KÉREK!

 

Nálunk te írod az órarendet!

A nyitvatartási időn belül bármikor jöhetsz hozzánk tanulni, csak be kell írnod magad az órarendbe. Ha valami közbejönne, lemondhatod az órád 1 nappal korábban. Az órákat saját időbeosztásodhoz igazíthatod, nem kell minden héten ugyanazokon a napokon jönnöd.

 

Egész nyáron nyitva vagyunk!

Hétköznaponként 9:00-21:00-ig, Szombaton 9:00-14:00-ig, Vasárnap pedig 9:00-13:00-ig vagyunk nyitva Januártól Decemberig, szezontól függetlenül. Hosszú hétvégeken is várunk titeket, egyedül nemzeti ünnepeken vagyunk zárva. (pl. aug. 20.)

 

Kezdd el már holnap!

Mivel tanulóink nem csoporthoz alkalmazkodva tanulnak, ezért tanfolyami indulásodat sem befolyásolja semmi más, csak hogy Te mikor tudsz belevágni legkorábban! Ha a nyáron több szabadidőd van, vagy az iskola után csak az angolnak szentelnéd a vakációt, várunk téged! Gyere el hozzánk egy ingyenes szintfelmérőre, átbeszéljük hol tartasz most, hány óra szükséges még; megmutatjuk neked az iskola módszerét, s akár már másnap belevághatsz a tanulásba!

 

Nem kell mások tempójához alkalmazkodnod!

Az egyéni haladási programban nemcsak az a jó, hogy akkor jössz órára, amikor ráérsz, hiszen ott folytatod az anyagot ahol legutóbb abbahagytad, így lemaradni sem tudsz ha esetleg lebetegednél pár napra; hanem az is, hogy annyit foglalkozunk minden tananyaggal, amennyi a tudásodhoz szükséges. Azokon a részeken, amik jól mennek már gyorsabban áthaladunk, de amivel még gondod van, vagy nem érted, többet foglalkozunk. Egészen addig, amíg meg nem érted, vagy nem megy már hibátlanul!

 

Különböző intenzitású csomagok

Akár intenzíven járnál angol órákra, akár a klasszikus heti 2 alkalmat tervezed, van rá megoldásunk! Különböző intenzitású bérleteinkkel a neked megfelelő ütemet választva haladhatsz célod felé az angolban. Ha nyáron több időd van, járhatsz intenzívebben, de az ősz beköszöntével sem kell megszakítanod a tanulást, csak kevésbé intenzív csomagra váltanod.

 

Nyaralás mellett is tanulhatsz!

Az sem baj, ha nyáron elutazol. Sőt, kapcsolódj ki, nyaralj!:) 1 hét bérlethosszabbítást minden tanulónk kap nyáron, ha ezen felül is szükséged van segítségre, találunk rá egyéni megoldást! Strand előtt vagy strand után várunk téged légkondicionált termeinkben magasan képzett tapasztalt tanárainkkal és a BeHappy mosolygós csapatával.

 

Kedvezményes nyári bérlet!

Kifejezetten azoknak a tanulóknak ajánljuk kedvezményes tanfolyami bérletcsomagunkat, akik nyáron intenzívebben tudnak járni angol órára, hogy őszre elérjék a kitűzött célt. Árainkról bővebb információt itt találsz.

 

Bővebb információ                                                                           

Szintfelmérés