Angol tanfolyam rugalmas órarenddel, a saját tempódban SZEMÉLYESEN vagy ONLINE! 

Neked is problémát okoz az angol tanfolyamok órarendje?

És az, hogy nem mindenki halad egyformán egy csoportban?

Arról nem is beszélve, hogy ha nincs sikerélményed, egy idő után csak nyűg lesz az angoltanulás…

Ezért csináljuk mi máshogy.

 

A BeHappy módszerével személyre szabottan tanulhatsz angolul:

Angol nyelviskolánkban a TE időbeosztásod  szerint, a TE haladási tempódban haladhatsz a kitűzött céljaid felé a nyelvtanulásban.

Akkor jössz tanulni, amikor neked jó

Sok nyelvtanulónak problémát okoz az angol tanfolyam órarendje. Néha nem indul olyan csoport, ami a szintednek megfelelő, vagy már egyébként is zsúfolt napirendedbe nehéz beilleszteni az angolórák rendjét.

A BeHappy személyre szabott megoldást nyújt, ahol minden hétköznap reggel 9-től este 21 óráig, hétvégén pedig 9 – 14 óráig folyik a tanítás. Ebben az időintervallumban bármikor bekapcsolódhatsz a tanításba, amikor neked megfelel.

Angol tanfolyam tematikánk úgy lett kifejlesztve, hogy egyéni programot és hozzád igazított órarendet vehetsz igénybe – ez a BeHappy módszer.

Nálunk a tanulás nem stressz, hanem öröm. Mindenkivel közvetlenek és barátságosak vagyunk, nálunk senki sem több vagy kevesebb, a tanulóknak csak saját maguknak kell megfelelniük.

A siker titka: egyéni haladás

Itt nem kell alkalmazkodnod, csak rajtad múlik, hogy milyen gyorsan haladsz.

A tanfolyam elején kapsz egy egyéni haladási tervet, ami a te személyre szabott programod. Mivel nem csoportos órák vannak, ezért sosem kell attól tartanod, hogy lemaradsz, és nem kell másokra várni, amikor te már haladnál tovább.

Ennél jobban nem lehet személyre szabni az angoltanulást 🙂 Diplomás tanáraink segítik a haladásod, és állandó motivációt és megerősítést kapsz tőlük a haladáshoz.

Akárhol is tartasz most, ezzel a módszerrel elj tudsz jutni oda, ahova el szeretnél jutni. Nem véletlen, hogy 90% az iskolánk nyelvvizsgáztatási aránya: azért dolgozunk, hogy elérd a célod, és tudjuk, hogy ehhez mire van szükség.

Gyere be hozzánk, és nézd meg, hogyan tanítunk a Behappy-ben!
Ingyenes szintfelméréssel várunk, és válaszolunk minden kérdésedre.

Rugalmas időbeosztás
Egyéni tempó
Vidám, stresszmentes légkör
Szóbeli gyakorló órák 

A nyelviskola, ahol nem kell alkalmazkodnod

Az eredményes angol tanulás titka csak annyi, hogy saját tempódban tudj haladni az anyaggal, megértsd a nyelvtani anyagot, s kellő időt tudj fordítani a gyakorlásra.

A BeHappy Angol Nyelviskolában ez mind biztosított: nyelvtanítási módszerünknek köszönhetően, annyi időt tudunk szánni egy nyelvtani anyagra, amennyi tempód szerint szükséges, addig magyarázunk, amíg meg nem érted :). 

A nyelvgyakorlásra pedig különös gondot fordítunk, hiszen az angol nyelvtanulás kizárólag elméleti szinten nem működik.

Mi történik egy szintfelmérő beszélgetésen?

Megkérdezzük majd, hogy…

  • Eddig mennyit és milyen formában tanultál angolul
  • Voltak-e sikereid, kudarcaid, vannak- e félelmeid az angoltanulással kapcsolatban
  • Mi a célod? Társalogni szeretnél? Nyelvvizsgázni?
    Munkahelyeden kell használnod a nyelvet?
  • Megnézzük, jelenleg milyen szinten áll a tudásod
  • Elmondjuk, hogy körülbelül mennyi idő alatt, milyen intenzitással hova tudsz fejlődni

Megmutatjuk neked, hogy…

  • milyen módszerrel tanítunk
  • mit jelent a kötetlen időbeosztású nyelvtanfolyam, és az egyéni haladási ütem
  • mennyi hangsúlyt fektetünk az írásbeli és szóbeli gyakorlásra

Ha tetszik, amit nálunk látsz, akkor segítünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbb tanfolyami csomagot, és összeállítjuk az egyéni haladási programodat.
Ezután már csak a kezdés időpontját kell kitalálnod, hiszen akár már másnap elkezdheted a tanulást.

Az árainkról

Áraink középkategóriásak, egy 60 perces angol nyelvóra díja  2000 és 2800 Ft között van. (Ha 45 perces óradíjhoz viszonyítod, akkor 1300 és 2200 Ft között.)

Kedvezményes tanfolyami csomagjainkban az határozza meg az órák díját, hogy milyen intenzíven jársz az angol órákra. Annál nagyobb kedvezményt adunk neked, minél gyakrabban jössz hozzánk tanulni!

A neked legmegfelelőbb tanfolyami csomagot te választhatod ki magadnak, fizethetsz egy összegben és részletben is.

A tanfolyami csomagok úgy vannak összeállítva, hogy tartalmazzák a kedvezményeket. A teljes árhoz viszonyítva 5-30%-os kedvezményű tanfolyami csomagok közül választhatsz. Ezen kívül szinte minden szezonban számíthatsz valamilyen akcióra!

És ezért az árért nem csak profi tanárokat kapsz, akik segítik az egyéni haladásod, hanem a nagyon eredményes módszerünk mellé egy olyan bátorító és pozitív légkört is, ami garantálja, hogy élvezni fogod az angoltanulást.

Mindegy, hány éves vagy, mindegy, hogy hányszor veselkedtél neki az angoltanulásnak, mi megtanítunk angolul, és mindezt szeretettel és nagy hozzáértéssel tesszük.