BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Kihelyezett angol tanfolyam alkalmazottaknak

 

Szeretné, ha az oktatásra szánt pénze megtérülne? Alkalmazottaitól konkrét eredményeket vár el a nyelvhasználat terén?

 

Mivel megszűnt a szakképzési hozzájárulás terhére igénybe vehető cégen belüli oktatás lehetősége, mostantól a cégvezetőknek komolyabban át kell gondolniuk, hogy milyen cégen belüli beruházásokat tesznek annak érdekében, hogy az alkalmazottak megtanuljanak angolul. Nem mindegy, hogy kire és mennyit áldoznak. Természetes, hogy azt szeretnék, ha az alkalmazottak beiskoláztatására fordított összeg megtérülne.

A BeHappy-ben tudjuk azt, hogy az alkalmazottakba pénzt és energiát fektető cégvezetők valódi eredményeket várnak el cserébe. Legyen ez egy nyelvvizsga, társalgási szint, vagy magas szintű nyelvtudás, amelyet a cégben kamatoztatni lehet. Minden tanulónk a saját céljainak megfelelően kidolgozott haladási programon tanul kihelyezett angol tanfolyamán, megfelelő mennyiségű gyakorlással, ami életszerű, használható nyelvtudást eredményez. 
Ennek érdekében következetesen ellenőrizzük haladásukat, és erről vezetőtanárunk havi jelentésben számot is ad a cégvezetőnek. Így Ön konkrét eredményekben tudja mérni, hogy alkalmazottai mennyi idő alatt, mennyit fejlődtek.

 

Kihelyezett angol tanfolyam buktatói

 

A munkatársakhoz kijáró kihelyezett angol tanár egyszerre kell, hogy megoldja az akár különböző szinten álló tanulók oktatását. A tapasztalataink azt mutatják, hogy egy olyan csoportban, ahol nem azonos szinten lévő tanulók próbálnak meg együtt haladni, senkinek nem lesz sikerélménye, és nem fog fejlődni. A csoportban a gyengébb tanulók szenvednek, mert „bénának” érzik magukat, míg az „ügyesebb” tanulók elveszítik érdeklődésüket. Nem is beszélve arról, ha a csoport tagjai betegség, szabadság, vagy munka miatt hiányoznak, és emiatt a pótlás körülményes. Összegezve: így senki nem fejlődik, és nem lesz sikerélménye.

A BeHappy Nyelviskola kihelyezett angol tanfolyam a csoportos tanfolyam és a magántanáros oktatás sikeres elemeit ötvözi. Nálunk minden tanuló egyéni haladási programon tanulhat, a saját szintje, és képességei szerint. Ez azt jelenti, hogy a tanulóknak sem időbeosztásban, sem haladásban nem kell alkalmazkodniuk egymáshoz, minden diákunk külön, saját szintjének megfelelően, egyéni tempóban halad. Nálunk a betegség, munka, vagy szabadság miatt kihagyott órák sem jelentenek problémát. Mindenki ott folytatja a tanulást, ahol éppen abbahagyta. 
Tanulóinkat abban támogatjuk, hogy elérjék személyes céljaikat, és motivációjukat sikerélmények tartsák fenn.

 

Bízza ránk az angol tanfolyammal kapcsolatos összes szervezési feladatot!

 

Megértjük, hogy a legtöbb cégvezető azt szeretné látni, hogy az alkalmazottak eredményesen haladnak az angolban, viszont másra bízná a megfelelő tanfolyam kiválasztását, a tanulók szintfelmérését, és a tanfolyamszervezést. Akinek nincs erre megbízott kollégája, az terhesnek érezheti ezt a feladatot.

A BeHappy nyelviskolában ebben is segítünk, és örömmel átvállaljuk Ön helyett az angol tanfolyammal járó összes tennivalót. Szintfelmérővel megállapítjuk a tanulni kívánó kollégák aktuális tudását, személyesen bemutatjuk nyelviskolánk működését, és lebonyolítjuk az adminisztrációt is. Vezető tanárunk minden hónapban értékelést küld Önnek a tanulók haladásáról. Tanfolyamszervezőinkkel pedig bármikor egyeztethet a tanfolyammal kapcsolatos gyakorlati kérdésekről.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

KITÖLTÖM >>