BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

Beiratkozási kedvezmény a BeHappy Nyelviskolában!

Vágj bele az angoltanulásba még idén!

 

Hiszen szuper KEDVEZMÉNNYEL várunk!

Ha tervezed, hogy még idén belevágsz az angoltanulásba, most érdemes benézned hozzánk!

 

 

NOVEMBER 2-tól NOVEMBER 10-ig,

ha beiratkozol hozzánk további 5000Ft.

kedvezményt adunk a már kedvezményes bérletcsomagjaink  árából.

 

Nálunk nem kell csoportindulásra várnod, akár már másnap belevághatsz a tanulásba!

 

Vágj bele még idén!

Jelentkezz ingyenes szintfelmérésre itt!

 

6 indok, miért a BeHappy-t válaszd:                                                                                                                                                     

                                                                                                          rugalmas időbeosztás

Rugalmas időbeosztás A nyitvatartási időn belül bármikor jöhetsz hozzánk tanulni, csak be kell írnod magad az órarendbe. Ha valami közbejönne, lemondhatod az órád 1 nappal korábban. Az órákat saját időbeosztásodhoz igazíthatod, nem kell minden héten ugyanazokon a napokon jönnöd.

 

 bőséges nyitvatartási idő

Hétköznaponként 9:00-21:00-ig, Szombaton 9:00-14:00-ig, Vasárnap pedig 9:00-13:00-ig vagyunk nyitva Januártól Decemberig, szezontól függetlenül. Hosszú hétvégeken is várunk titeket, egyedül nemzeti ünnepeken vagyunk zárva. (pl. aug. 20.)

 

 

kezdés: akár holnap!

Mivel tanulóink nem csoporthoz alkalmazkodva tanulnak, ezért az angol tanfolyam indulását sem befolyásolja semmi más, csak hogy Te mikor tudsz belevágni legkorábban! Gyere el hozzánk egy ingyenes szintfelmérőre, átbeszéljük hol tartasz most, hány óra szükséges még; megmutatjuk neked az iskola módszerét, s akár már másnap indulhat az angol tanfolyam.

 

saját tanulási tempó

Az egyéni haladási programban nemcsak az a jó, hogy akkor jössz órára, amikor ráérsz, hiszen ott folytatod az anyagot ahol legutóbb abbahagytad, így lemaradni sem tudsz ha esetleg lebetegednél pár napra; hanem az is, hogy annyit foglalkozunk minden tananyaggal, amennyi a tudásodhoz szükséges. Azokon a részeken, amik jól mennek már gyorsabban áthaladunk, de amivel még gondod van, vagy nem érted, többet foglalkozunk. Egészen addig, amíg meg nem érted, vagy nem megy már hibátlanul!

 

tanfolyami bérletrendszer

Akár intenzíven járnál angol órákra, akár a klasszikus heti 2 alkalmat tervezed, van rá megoldásunk! Különböző intenzitású bérleteinkkel a neked megfelelő ütemet választva haladhatsz célod felé az angolban.

 

kedvezményes bérletcsomagok

Nálunk akár 5-40% kedvezménnyel is tanulhatsz angolul. Minél intenzívebben jársz tanulni annál nagyobb kedvezményt adunk angol tanfolyamod árából. Kérj időpontot oktatásszervezőinkhez akik segítenek kiválasztani a számodra legmegfelelőbb bérletcsomagot.

Árainkról bővebb információt itt találsz.

Vágj bele még idén!

Jelentkezz ingyenes szintfelmérésre itt.