BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Céges angol nyelvtanfolyam

Talán Te is részt vettél már olyan csoportos angol nyelvtanfolyamon, amit a munkahely szervezésében nyelviskolától kihelyezett nyelvtanár tartott. Sokéves tapasztalataink azt mutatják, hogy ez nem a leghatékonyabb tanulási forma, amikor több munkatárs tanul együtt. A csoportokat ugyanis sokszor úgy is elindítják, hogy a tanulók nincsenek azonos szinten. Gyakran előfordul, hogy a gyengébb képességű, vagy alacsonyabb szinten állók nem tudnak a többiekkel lépést tartani, aki pedig jobban tud angolul, hátráltatva érezheti magát.

A cégek ilyenkor a tanártól várják a megoldást, vagyis azt, hogy a csoportot egy szintre hozza, és emellett a tanulók még jól is érezzék magukat. Ez azonban lehetetlen, így sok céges csoportos nyelvoktatás kudarcba fullad. Emellett az is gyakori probléma, hogy egy-egy közbejött munkahelyi teendő, értekezlet, üzleti út, vagy szabadságolás miatt a munkatársak rendszertelenül járnak órákra, ami szintén a haladást akadályozza.

Bővebb információt kérek »

 

Tanulj angolul egyéni haladási programon, a saját képességeid szerint!

Tudjuk, hogy sok tanuló számára nagyon rossz élmény, ha egy olyan csoportban tanul, ahol a többiek esetleg jobban, vagy rosszabbul haladnak nála. Ez nagyon demotiváló lehet, hiszen az embernek elmegy az önbizalma, a kedve az angoltól, vagy éppen attól, hogy úgy érzi, nem halad.

Tapasztalataink szerint a nyelvtanuláshoz leginkább az hozza meg a kedvet és tartja fenn a motivációt, ha a tanulónak azonnali és állandó sikerélménye van.  A nyelvtanulásnak pont ez a lényege, vagyis hogy a saját bőrödön érezd a fejlődést, és legyen önbizalmad, kedved ahhoz, hogy aktívan használd a tanultakat. Ezért a BeHappy Nyelviskolában minden tanulónak egyéni képességeinek megfelelően fejlődhet.

A tanfolyam megkezdése előtt tanfolyamszervezőnk személyesen foglalkozik veled. Felméri, hogy jelen pillanatban hol állsz az angolban, és elmondja neked, hogy kb mennyi időt és energiát kell befektetned, hogy elérd a célodat. Ezután kapsz egy egyéni haladási programot, amin saját képességed szerint, lépésről lépésre haladsz előre. Csak úgy engedünk továbblépni egyik leckéről a másikra, ha látjuk, hogy valóban tudod is használni a megtanult anyagot. Tanáraink végig mellett állnak, és folyamatos visszajelzést adnak haladásodról. Mi mindent megteszünk azért, hogy sikerrel és élvezettel haladj az angolban.

 

A nyelvtanulást bármikor, bármilyen életkorban elkezdheted!

Elterjedt nézet, hogy nyelvet csak iskolás korban érdemes tanulni, felnőttként már nagyon nehéz. Nekünk mások a tapasztalataink. A legtöbb felnőtt nyelvtanuló a 30- 50 éves korosztályból kerül ki. A felnőtt nyelvtanulók esetében már nem is feltétlenül a nyelvvizsga a lényeg, hanem a magabiztos nyelvismeret. Sok felnőtt hajlamos arra, hogy magát a fiatal tanulókkal összehasonlítva ezt gondolja: „Ebben a korban már nehezen tanulok nyelvtant”, vagy: „Túl öreg vagyok már ahhoz, hogy szavakat tanuljak”.

Mi mindenkit abban támogatunk, hogy merjék vállalni magukat, még akkor is, ha néha hibáznak. Fontos, hogy amikor akadály gördül eléd, ne bátortalanodj el. Azok a nyelvtanulóink lesznek igazán magabiztosak és sikeresek, akik mernek kérdezni, és nem aggódnak azon, hogy mennyit és miben kell még fejlődniük. Nálunk a BeHappy-ben a fiatal tanulótól egészen a 70 éven felüli diákot megtalálod, és a személyes haladási programnak köszönhetően Te is kedved és egyéni képességeid szerint fejlődhetsz.

Használható, aktív nyelvtudás munkahelyeden és az életben

Aki felnőtt fejjel szánja rá magát a tanulásra, és ezért komoly összegeket és energiát is hajlandó áldozni, nyilvánvalóan azt a nyelvtanfolyamot keresi, ahol tényleges, a valódi életben használható tudást sajátíthat el. Eredményességed azokban a pillanatokban fog megmutatkozni, amikor külföldön képes leszel szállodai szobát foglalni, útbaigazítást kérni, szóba elegyedni egy idegennel, vagy munkahelyeden angolul szólsz a telefonba, célnyelven tárgyalsz a külföldi ügyfelekkel, és még sorolhatnánk.

A BeHappy Nyelviskolában azt tűztük ki célul, hogy valódi, használható nyelvtudást adjunk, hiszen nincs is nagyobb sikerélményünk, mint amikor tanulóink saját sikereikről számolnak be. Az aktív, használható nyelvtudást úgy érheted el, hogy gyakorolsz, gyakorolsz, és gyakorolsz. Tanfolyamainkon minden egyes tankönyvi lecke anyagát csoportos kommunikációs órán gyakoroltatjuk be. Ezeken az órákon jó hangulatban, változatos feladatokon keresztül, másokat és magadat is hallva megtapasztalod a valódi nyelvi élményt. Ha munkahelyed jóvoltából tanulsz angolul, nagy esélyed van arra, hogy a jól elsajátított angol nyelvtudás munkahelyi sikereidben, és talán fizetésedben is meg fog mutatkozni.

Céges angol tanfolyam munkavállalóknak

Céges angol tanfolyam vezetőknek

Angol céges tanfolyam alkalmazottjainak

Angol céges nyelvoktatás HR vezetőknek

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

KITÖLTÖM >>