BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Céges angol tanfolyam vezetőknek

 

Angolozzon inspiráló környezetben, távol a céges feladatoktól!

Sok cégvezető a céges helyszínen végzett oktatás alatt nem tud teljesen elvonatkoztatni a munkahelyi feladataitól, elszakadni cégvezetői szerepétől. A munkahelyi hangulat is nehezíti, hogy „tanulási módba” váltson át. A megszokott irodai környezetben nem olyan könnyű az angolra koncentrálni, főleg ha néha megszólal egy telefon, vagy benéz az asszisztens az ajtón, és a főnököt keresi. 

A BeHappy Nyelviskola kihelyezett angol tanfolyamain angol tanulásra ösztönző, inspiráló tanulási segédeszközök, és szakmailag felkészült, diplomás, mosolygós tanárai biztosítják az oldott légkört és a jó hangulatú tanulást, a zavaró körülmények kizárásával.

 

Tanuljon angolul szabadon variálható, kötetlen időbeosztásban!

A cégvezetők elfoglalt, vagy gyakran változó, rohanó munkarendjük miatt nem mindig tudnak kötött időpontú angol órákon részt venni.

Nálunk tág idő intervallumban amikor Önnek jó, kötetlen időbeosztás szerint, bérletrendszerben tanulhat. Nem gond, ha néha közbejön egy üzleti tárgyalás, utazás, vagy szabadság. Nem fog lemaradni a tananyagban, nem vész el pénze, és mindig ott folytatja a tanulást, ahol abbahagyta.

 

Nálunk meglazíthatja a nyakkendőjét, vagy leveheti tűsarkú cipőjét, és élvezheti, hogy Ön is tanuló!

Megértjük, ha cégvezetői szerep helyett inkább a tanuló bőrébe bújna, amikor angolozik. Azonban ha alkalmazottaival „kerül egy csoportba”, lehetséges hogy nehezen vonatkoztat el munkahelyi szerepétől, és nem tud oldottan tanulni.

Nyelviskolánkban egyéni üzleti angol nyelvtanfolyam programot dolgozunk ki az Ön számára, ahol a saját tempójában, tanári segítséggel haladhat. Ez azt jeleni, hogy sem időbeosztásban, sem haladásban nem kell kollégáihoz alkalmazkodnia. Csoportos kommunikációs óráinkon az Önnel egy szinten lévő tanulókkal együtt, életszerűen begyakorolhatja azt, amit megtanult. Középfokú szinttől már anyanyelvi tanárral gyakorolhat.

 

Tartsa szinten a már megszerzett tudását!

Lehetséges, hogy már beszél angolul, de szinten szeretné magát tartani.

Tanfolyamszervezőink pontosan felmérik, hogy mit is jelent ez a szint, és ennek megfelelően alakítjuk ki egyéni haladási és szinten tartó tanulási programját. Ez vonatkozhat nyelvtani ismétlésre, szókincsbővítésre, és társalgásra is.

 

Meglévő tudását bővítse ki üzleti szókinccsel!

Meglévő nyelvtudását szeretné üzleti szókinccsel kiegészíteni, és azt a cégében kamatoztatni?

Céges angol tanfolyam kezdőtől a felsőfokig, illetve alapfok végétől középfok végéig üzleti angol. Egy szintfelmérés alapján megállapítjuk, hogy a jelenlegi angol tudásához milyen üzleti szókinccsel tudjuk bővíteni.
Céges angol tanfolyamaink vannak kimondottan vezetők,és irodai dolgozók számára is.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

KITÖLTÖM >>