BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Céges angol tanfolyam HR vezetőknek

 

Találja meg azt a nyelvtanfolyamot, ami tetszik a főnökének és az alkalmazottaknak is!

Tudjuk, hogy nem könnyű a HR munkatárs helyzete, amikor céges angol tanfolyamot kell találnia cége számára. Kiválasztani azt a nyelviskolát, ahol a tanulók valódi eredményeket érnek el, élvezik a tanulást, és a főnök is elégedett.

Ez egy nagy kihívás, hiszen egy megadott büdzséhez igazítva kell megtalálni a legjobb ár-érték arányos megoldást. Ebben szeretnénk Önnek segítséget nyújtani. Haladjon tovább, és győződjön meg arról, miért érdemes a BeHappy Angol Nyelviskolát választani munkatársai számára.

 

Válasszon leinformálható, kiváló referenciákkal rendelkező, jó hírű angol nyelviskolát!

HR munkatársként bizonyára nagy felelősség nyomja a vállát, hiszen megbízható, másoknál már bevált kihelyezett nyelvtanfolyamot keres.

A BeHappy Angol Nyelviskola 10 éve Budapest egyik legsikeresebb, közel 400 tanulóval működő nyelviskolája. Diplomás, magas szinten képzett angol tanárok oktatnak nálunk, a tanulókat jól szervezett, barátságos, kompetens csapat oktatja.

Kezdőtől a felsőfokú szintig oktatnak tanáraink általános és üzleti angol nyelvet egyaránt a a kihelyezett angol tanfolyamon. TELC és EURO nyelvvizsgákra készítünk fel, és büszkék vagyunk arra, hogy 90%-os nyelvvizsgáztatási aránnyal az egyik legeredményesebb nyelviskola vagyunk. 
Ez annak is köszönhető, hogy a tanfolyam egész folyamata alatt tanári számonkérés történik, és a teszteléseknél legalább 85%-os szintet kell teljesíteni a továbbhaladáshoz. Ha valaki nem éri el ezt a szintet, akkor átismételtetjük vele a meg nem értett anyagot, s minden tanulónk saját szintjének megfelelően.

Az elmúlt években sikeresen, és jó együttműködéssel dolgoztunk együtt cégekkel, mint például:

  • Magyar Posta Zrt
  • BKV
  • Mariott Hotel
  • Pesti Est
  • Amerikai Egyesült Államok Magyarországi Nagykövetsége
  • Coca Cola
  • Evopro
  • Masco

Minden szintű és életkorú ember megfordul nálunk. Tanulóink között vannak diákok, alkalmazottak, közép- és felsővezetők, nyugdíjasok. Egyre több sportoló és színész is minket választ. Akár egy üzletember, akár alkalmazott, vagy híresség, nálunk mindenki elsősorban tanuló és önmaga lehet. Mi azon vagyunk, hogy közös hangot kialakítva, jó együttműködésben tudjunk együtt dolgozni bárkivel.

 

Szakképzett, diplomás tanári csapat anyanyelvi tanárral

Tanári csapatunk fiatal, dinamikus, szakképzett, diplomás tanárokból áll. Tanárfelvételkor szigorú követelményeknek megfelelően megbizonyosodunk afelől, hogy az általunk kiválasztott tanárok azt a szakmai színvonalat és emberi hozzáállást képviselik, ami iskolánk sok éves kiváló hírnevét szolgálja. A BeHappy Nyelviskola tanárai híresek arról, hogy kedvesek, mosolygósak, de következetesek. Anyanyelvi tanáraink szintén tanári végzettségűek, és biztosítják azt, hogy a tanulók helyes kiejtéssel, életszerű szituációkban gyakorolják be az angol nyelvet. 

Ismerje meg tanárainkat Pesten!

Ismerje meg tanárainkat Budán!

 

Következetes számonkérés, aktív, használható nyelvtudás, 90 %- os nyelvvizsgáztatási arány

Tudjuk, hogy a cégek számára valóban az a fontos, hogy a munkatársak ne csak „látogassák” az angol órákat, hanem aktív, használható nyelvtudásra tegyenek szert, amit a munkahelyen is kamatoztatni tudnak.

Iskolánk módszerei szerint éppen ezért következetes számonkérés folyik a tanulás egész folyamata alatt. Tanulóinkat minden tankönyvi lecke végén teszteljük szóban és írásban egyaránt. Megbizonyosodunk afelől, hogy mind a nyelvtant, mind a szókincset elsajátították, és használni is tudják a begyakorolt anyagot. Bizonyos időközönként nagyobb anyagrészeknél is teszteljük tanulóinkat. Csak akkor engedjük tovább haladni, ha legalább 85%-os szinten teljesítenek. (ez máshol általában 60 %)Könyvzáró vizsgánk ugyanúgy épül fel, mint egy államilag elismert nyelvvizsga. A tanulók vezető tanárunknál vizsgáznak, és a sikeres teljesítés után szintzáró bizonyítványt és oklevelet kapnak. Tanfolyam előtt és tanfolyam után is szintfelmérőt iratunk, amiből Ön és főnöke is konkrét számokban bizonyosodhatnak meg munkatársaik haladásáról.

 

Reális ár- érték arány, sikeres tanulók, elégedett főnök

Egy nemrégiben módosított törvény alapján nem lehet többé felhasználni a szakképzési hozzájárulást a cégen belüli oktatás finanszírozására. Természetes, hogy emiatt a cégek jobban átgondolják, hogy miként fektetnek be a munkatársak oktatására szánt összeget. A tanfolyam kiválasztásánál jól kell dönteni, hiszen a cégvezetők szeretnék, ha alkalmazottak valódi, használható nyelvtudásra tennének szert, amitől a cég is eredményesebb lesz. Az alkalmazottak pedig szeretnének jó hangulatban, sikerélményekkel tanulni, szintjüknek megfelelő keretek között. Érdemes tehát azt a tanfolyamot kiválasztani, ahol a befizetett tanfolyami díj minden fillérje megtérül, a tanulók sikeresek, a főnök pedig elégedett lesz.

A BeHappy Angol Nyelviskola tanárai letesztelt tanulási módszert alkalmaznak. Tanítási módszerünk egyedi, ami a magántanár és a csoportos nyelvtanulás előnyeit ötvözi. Tanulóink egyéni haladási programon, a saját képességeiknek megfelelően haladnak. Sem haladásban, sem időbeosztásban nem kell csoporttársaikhoz alkalmazkodniuk.

Nem hiszünk az online árajánlatban, ezért felmérve a konkrét igényeket, minden cég számára személyre szabott ajánlatot adunk. Amennyiben ez érdekli Önt, vegye fel a kapcsolatot tanfolyamszervezőinkkel!

 

Tanfolyamszervezőnk együttműködik Önnel a tanfolyam egész ideje alatt

Tudjuk, hogy fontos az Ön számára a hatékony kapcsolattartás, a pontos adminisztráció és a konstruktív együttműködés a nyelviskolával.

Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött, mi ebben is segítünk Önnek. A tanfolyam megkezdése előtt tanfolyamszervezőnk személyesen mutatja be iskolánk működését, majd felméri a tanulók szintjét, személyre szabott árajánlatot ad, és gondoskodik a pontos adminisztrációról, a tanulók haladásának nyomon követéséről. Vezető tanárunk minden hónapban elküldi Önnek a tanulók jelenléti ívét, és írásos értékelést ad haladásukról. Nálunk az is lehetséges, hogy folyamatosan bővítsük a tanulni kívánó munkatársak számát, azonnali kezdéssel.

Vegye fel a kapcsolatot tanfolyamszervezőnkkel!

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

KITÖLTÖM >>