be:)HAPPY

Budai Nyelviskola

CÉGES ANGOL NYELVTANFOLYAM
CÉGES ANGOL NYELVTANFOLYAM
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Budai csapatunk

Csörgő Judit

Csörgő Judit

Tulajdonos, ügyvezető

Gönczy Barbara

Gönczy Barbara

Irodavezető, recepciós

Smírer Barbara

Smírer Barbara

Recepciós

Andrasity Barbara

Andrasity Barbara

Oktatásszervező

Tanárok

Gyetván Vivien

Oktatásvezető

Gyetván Vivien vagyok, a budai BeHappy vezetőtanára. Jó pár év telt el azóta, hogy először beléptem az iskola kapuján, és lelkes tanárszakos egyetemistaként elkezdtem itt tanítani. Mint gyakornok kezdtem,  majd a mesterszak végeztével maradtam az iskola angol tanára.
Vezető tan...

Olvass tovább
Gyetván Vivien

Gyetván Vivien

Oktatásvezető

Gyetván Vivien vagyok, a budai BeHappy vezetőtanára. Jó pár év telt el azóta, hogy először beléptem az iskola kapuján, és lelkes tanárszakos egyetemistaként elkezdtem itt tanítani. Mint gyakornok kezdtem,  majd a mesterszak végeztével maradtam az iskola angol tanára.

Vezető tanárként azon leszek, hogy az iskolánkra jellemző szakértelmet és lendületet képviselve segítselek Titeket az angollal kapcsolatos céljaitok elérésében.

Egy icipici Nógrád megyei faluban, Keszegen nőttem fel. A Váci Piarista Gimnáziumba jártam középiskolába, majd a Károli Gáspár Református Egyetemen végeztem anglisztika szakon. Majd ugyanitt folytattam tanulmányaimat angol és magyar mint idegen nyelv tanári szakon. Egészen kicsi, körülbelül első-második osztályos tanuló lehettem, amikor eldöntöttem, hogyha felnövök, tanítani szeretnék. Emellett továbbra is határozottan kitartok.  Jó érzés egy olyan csapat tagja lenni ahol mindig mindenki mosolyog és örömmel segít Neked a legjobb tudása szerint. Vezetőtanárként én is azon fogok dolgozni, hogy teljesüljön az álmod és megtanulj angolul!

Magamról még annyit mondanék el Nektek, hogy szabadidőmben röplabdázok, futok és néptáncra is járok. Ezek mellett focirajongó vagyok, minden mennyiségben jöhet, persze a focilabdához már nincs túl sok közöm, de nézni imádom. 🙂

Keress bátran, ha kérdésed lenne a bérleteddel vagy a haladásoddal kapcsolatban!

Ignaták Andrea

Tanár

Ignaták Andrea vagyok a budai BeHappy egyik tanára.
Az, hogy tanár szerettem volna lenni még nagyjából 8 éves koromban eldőlt amikor a 80 éves dédnagymamámnak tanítottam matematikát a és angolt amikor vigyázni szokott rám. 10 évvel később amikor egyetemre jelentkeztem már csak ...

Olvass tovább
Ignaták Andrea

Ignaták Andrea

Tanár

Ignaták Andrea vagyok a budai BeHappy egyik tanára.

Az, hogy tanár szerettem volna lenni még nagyjából 8 éves koromban eldőlt amikor a 80 éves dédnagymamámnak tanítottam matematikát a és angolt amikor vigyázni szokott rám. 10 évvel később amikor egyetemre jelentkeztem már csak az angol maradt meg ebből a két tantárgyból. (A matematika iránti szeretetem az algoritmusok sűrűjében elveszett.) 2016ban végeztem a pozsonyi Komensky egyetemen angol és pszichológia tanárként, majd Budapestre költöztem ahol tanácsadás és iskolapszichológiát kezdtem tanulni az ELTE-n.

18 éves korom óta többször Spanyolországban kötöttem ki ahol összesen 14 hónapot töltöttem. Animátorként dolgoztam több hotelben is a Kanári-szigeteken, Mallorkán és Barcelona mellett ahol a vendégeknek biztosítottam sokszínű programokat. A tanári diplomám megszerzése után szintén Spanyolországban találtam magam ahol 30 nap alatt végig jártam a 860km hosszú Caminót, hogy eldöntsem merre s hogyan tovább és ami életem egyik legmeghatározóbb időszaka lett. 2017ben 4 hónapot töltöttem Portugáliában diákcsere programon ami szintén segített abban hogy megbizonyosodjak arról, hogy mit is szeretnék pontosan csinálni. Nagyon szeretek Budapesten élni és bár évekkel ezelőtt messzebbre húzott a szívem és máshol szerettem volna leélni az életem, most már úgy gondolom, hogy itt megtaláltam magam és szívesen maradok itt.

A kedvenc tanításról szóló idézetem így szól: When one teaches, two learn. (Amikor valaki tanít, ketten tanulnak.) Valóban úgy gondolom, hogy tanárként legalább annyit tanulok a diákoktól mint amennyit én tanulok tőlük. Szinte nincs két diák akinek ugyanaz a magyarázat lenne a megfelelő, mindneki más szóra kiváncsi, más nyelvtani rész okoz számára nehézséget, eltérő motivációs segítségre szorulnak, tehát mindenkinek más jellegű segítséget kell nyújtani és ez számos kihívást jelent egy tanárnak ami szerencsére nem engedi ellaposodni a tanári szakmá. Én pont ezért szeretem annyira!

Pénzes Dóri

Tanár

Pénzes Dóri vagyok, a BeHappy lelkes tanára. Mindig is kutattam a leghatékonyabb tanulási-tanítási módszereket, ezért is választottam a BeHappy nyelviskolát, hiszen úgy érzem, itt a befektetett energiám sokkal nagyobb százalékban hasznosul a tanulók számára, mint egy hagyományos ...

Olvass tovább
Pénzes Dóri

Pénzes Dóri

Tanár

Pénzes Dóri vagyok, a BeHappy lelkes tanára. Mindig is kutattam a leghatékonyabb tanulási-tanítási módszereket, ezért is választottam a BeHappy nyelviskolát, hiszen úgy érzem, itt a befektetett energiám sokkal nagyobb százalékban hasznosul a tanulók számára, mint egy hagyományos nyelvórákkal működő iskolában. Ez számomra a legfontosabb a szakmai életemben; ezért is választottam a nyelvtanári pályát, hogy egy olyan eszközhöz segíthessem hozzá az embereket, amely a 21. században nélkülözhetetlen. Szeretném, hogy a tanítványaim előtt is kinyíljon az a hatalmas világ, amely az angoltudás révén vált számomra hozzáférhetővé és élvezhetővé.

Az ELTE Bölcsészkarán szereztem angol- és spanyoltanári mesterszakos diplomát, a tanítási gyakorlat során pedig egy félévet az oktatási csodájáról híres Finnországban töltöttem, ahol volt alkalmam megfigyelni és a saját csoportomon kipróbálni egy olyan módszert, amelyben a tanulók önállóan haladtak a tananyaggal, a tanár pedig a háttérből segítette, támogatta őket, és egyengette az útjukat. Ez a szemlélet tökéletesen passzol a személyiségemhez és az ideális tanulási körülményekről alkotott képemhez, és ennek is köszönhető, hogy az alternatív oktatás irányába indultam el, miután megszereztem a diplomámat.

Hosszú út vezetett idáig, melynek során megérlelődött bennem ez a szemlélet. Már az egyetemi éveim alatt elkezdtem magántanítással foglalkozni, és több önkéntes program keretében is volt alkalmam tapasztalatot szerezni a tanításban. Többek között Spanyolországban tanítottam bevándorlókat, és hátrányos helyzetű barcelonai gyerekek napközis táborában is önkénteskedtem. Emellett részt vettem olyan továbbképzési kurzusokon, ahol innovatív nyelvoktatási módszereket ismertem meg. Több hetet / hónapot töltöttem angol és spanyol nyelvterületeken: az Egyesült Államokban, Angliában, Mexikóban, és Spanyolországban, ahol rengeteget megtudtam az általam tanított nyelvekhez tartozó kultúrákról. Az így szerzett tapasztalataimat igyekszem hasznosítani és átadni a tanulóknak a beszédfejlesztés órákon, ahol alkalmanként szívesen kipróbálok innovatív feladattípusokat is.

A nyelvtanulás sikerességéhez a belső motivációt tartom a legfontosabbnak, sőt, úgy vélem ez alapfeltétele egy nyelv elsajátításának. Ennek megtalálásához mindenki más-más úton juthat el, és érdemes kitartóan kísérletezni, hogy kitapasztaljuk a számunkra legmegfelelőbb módszereket. A legnagyobb örömmel tölt el, amikor valakit hozzásegíthetek ahhoz, hogy rátaláljon a saját belső motivációjára, ahogyan az több tanítványom esetén is megtörtént – volt, aki az angol nyelvű könyvek olvasására kapott rá, másokhoz a hobbijukkal kapcsolatos Youtube videókon keresztül jutott el az angoltanulási kedv, de ennél sokkal szélesebb a paletta.

Nyugodtan forduljatok hozzám ezzel és más nyelvtanulással kapcsolatos ügyben, szívesen állok rendelkezésetekre!

Herbert-Berényi Lilla

Tanár

Herbert-Berényi Lilla vagyok a Be happy nyelviskola legújabb lelkes gyakornoka. Cserkész őrsvezetőként már 14 éves korom óta foglalkoztam gyerekekkel, így már egészen korán tudtam, hogy a tanítás az én hivatásom.
Nagy örömmel érkeztem a Behappy vidám, barátságos és inspirá...

Olvass tovább
Herbert-Berényi Lilla

Herbert-Berényi Lilla

Tanár

Herbert-Berényi Lilla vagyok a Be happy nyelviskola legújabb lelkes gyakornoka. Cserkész őrsvezetőként már 14 éves korom óta foglalkoztam gyerekekkel, így már egészen korán tudtam, hogy a tanítás az én hivatásom.

Nagy örömmel érkeztem a Behappy vidám, barátságos és inspiráló közegébe. Remélem, hogy sokatoknak tudok majd segíteni céljaitok elérésében és élvezetes percekben lesz részünk közös angol tanulásunk során.

A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen vagyok ötöd éves angol-olasz szakos hallgató. Tanulmányaimat egy évre megszakítottam, hogy Angliában tölthessek 4 hónapot au pairként, ami tökéletes alkalom volt arra, hogy jobban megismerjem az angol kultúrát. Utána hosszabb ideig dolgoztam a British Telecomnál, megismerve a multik világát, aminek nem volt fájó búcsút mondanom.

Szabadidőmben nagyon szívesen utazom, a családommal vagyok és sportolok.

Oláh Eszter

Tanár

Oláh Eszter vagyok, a BeHappy budai csapatának gyakornoka.
Mióta az eszemet tudom, tanár szerettem volna lenni. Mindig is boldogan segítettem az öcsémnek, a barátaimnak és az osztálytársaimnak a tananyag magyarázásában, ha valamit nem értettek. Általános iskolában kezdtem el angol...

Olvass tovább
Oláh Eszter

Oláh Eszter

Tanár

Oláh Eszter vagyok, a BeHappy budai csapatának gyakornoka.

Mióta az eszemet tudom, tanár szerettem volna lenni. Mindig is boldogan segítettem az öcsémnek, a barátaimnak és az osztálytársaimnak a tananyag magyarázásában, ha valamit nem értettek. Általános iskolában kezdtem el angolul tanulni, majd egy székesfehérvári gimnázium angolos osztályában folytattam a nyelv elsajátítását. Ugyanitt kezdtem el a németet is elsajátítani. Mindkét nyelvet nagyon szerettem tanulni, így érettségi után nem volt kérdés, hogy nyelvekkel szeretnék foglalkozni. Sokan próbáltak lebeszélni a tanári szakmáról, de senkinek sem sikerült, így kerültem végül az ELTE-re, ahol jelenleg angol-német szakos tanárnak tanulok.

Hiszem, hogy mindenki képes arra, hogy magas szinten megtanuljon akár több idegennyelvet is, ehhez viszont az elszántság mellett egyénre szabott módszerekre és egyedi haladási tervre is szükség van. Örülök, hogy a BeHappy-ben dolgozhatok, hiszen itt lehetőségünk van arra, hogy mindenkivel egyenként, a számára legmegfelelőbb módon, rugalmasan foglalkozzunk. Számomra pedig a legfontosabb az, hogy a tanulók sikeresen elsajátítsák az angolt.

I hope to see you soon.

Chris

Tanár

My name is Chris, if you haven’t already met me. I am a recently-returned native teacher and I teach some of the communicative lessons at BeHappy Nyelviskola. I am from the north of England (not London), which means I say ‘bus’, not ‘bas’!
Similarly to James I became interested in the ide...

Olvass tovább
Chris

Chris

Tanár

My name is Chris, if you haven’t already met me. I am a recently-returned native teacher and I teach some of the communicative lessons at BeHappy Nyelviskola. I am from the north of England (not London), which means I say ‘bus’, not ‘bas’!

Similarly to James I became interested in the idea of teaching during my time at university, where I studied Marketing. After my Masters year was spent almost entirely with foreign students the idea of teaching English abroad really began to excite me. Marketing wasn’t a career I particularly wanted pursue (I realised this 4 years too late!) and in summer 2012 I came to Budapest to take the Cambridge CELTA teaching qualification. Having absolutely no teaching experience and no in-depth knowledge of grammar whatsoever made my first day a very rude awakening, but the whole experience was one of the best of my life. Since then I haven’t looked back, teaching students in Budapest, England, Tallinn and now Budapest once more.

I like to teach English in a communicative way as my personal view is that it is the most effective and useful method of learning. I am patient, positive, and a little clumsy, and I love creating varied activities with students to push them to use their English to the best of their ability. I also like to throw in some social, regional and creative English as well. Explaining British English can be a challenge, but I try my best!

 Outside of teaching I love all things football, I like to travel (I have a geekish love of trains) and I like to watch any kind of motor sport. I love Túró Rudi, goulash and the M3 Metro line, and I dislike Pálinka and Unicum (Terribly sorry).

 I am also currently learning Hungarian, which helps me to understand my students a little better and often confuses me enough to need a Hungarian beer or two. I look forward to teaching every one of my lessons and I hope to help every student that come to my future lessons, whether it be with pronunciation, grammar, confidence or the difference between Yorkshire Tea and Lancashire Tea (Yorkshire Tea is heavenly. Lancashire Tea is a crime).

 See you soon! 🙂