BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Budai Nyelviskola

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Budai csapatunk

Csörgő Judit

Csörgő Judit

Tulajdonos, ügyvezető

Gönczy Barbara

Gönczy Barbara

Irodavezető, recepciós

Smírer Barbara

Smírer Barbara

Recepciós

Andrasity Barbara

Andrasity Barbara

Oktatásszervező

Tanárok

Gyetván Vivien

Oktatásvezető

Gyetván Vivien vagyok, a budai BeHappy vezetőtanára. Jó pár év telt el azóta, hogy először beléptem az iskola kapuján, és lelkes tanárszakos egyetemistaként elkezdtem itt tanítani. Mint gyakornok kezdtem,  majd a mesterszak végeztével maradtam az iskola angol tanára.
Vezető tan...

Olvass tovább
Gyetván Vivien

Gyetván Vivien

Oktatásvezető

Gyetván Vivien vagyok, a budai BeHappy vezetőtanára. Jó pár év telt el azóta, hogy először beléptem az iskola kapuján, és lelkes tanárszakos egyetemistaként elkezdtem itt tanítani. Mint gyakornok kezdtem,  majd a mesterszak végeztével maradtam az iskola angol tanára.

Vezető tanárként azon leszek, hogy az iskolánkra jellemző szakértelmet és lendületet képviselve segítselek Titeket az angollal kapcsolatos céljaitok elérésében.

Egy icipici Nógrád megyei faluban, Keszegen nőttem fel. A Váci Piarista Gimnáziumba jártam középiskolába, majd a Károli Gáspár Református Egyetemen végeztem anglisztika szakon. Majd ugyanitt folytattam tanulmányaimat angol és magyar mint idegen nyelv tanári szakon. Egészen kicsi, körülbelül első-második osztályos tanuló lehettem, amikor eldöntöttem, hogyha felnövök, tanítani szeretnék. Emellett továbbra is határozottan kitartok.  Jó érzés egy olyan csapat tagja lenni ahol mindig mindenki mosolyog és örömmel segít Neked a legjobb tudása szerint. Vezetőtanárként én is azon fogok dolgozni, hogy teljesüljön az álmod és megtanulj angolul!

Magamról még annyit mondanék el Nektek, hogy szabadidőmben röplabdázok, futok és néptáncra is járok. Ezek mellett focirajongó vagyok, minden mennyiségben jöhet, persze a focilabdához már nincs túl sok közöm, de nézni imádom. 🙂

Keress bátran, ha kérdésed lenne a bérleteddel vagy a haladásoddal kapcsolatban!

Pénzes Dóri

Tanár

Pénzes Dóri vagyok, a BeHappy lelkes tanára. Mindig is kutattam a leghatékonyabb tanulási-tanítási módszereket, ezért is választottam a BeHappy nyelviskolát, hiszen úgy érzem, itt a befektetett energiám sokkal nagyobb százalékban hasznosul a tanulók számára, mint egy hagyományos ...

Olvass tovább
Pénzes Dóri

Pénzes Dóri

Tanár

Pénzes Dóri vagyok, a BeHappy lelkes tanára. Mindig is kutattam a leghatékonyabb tanulási-tanítási módszereket, ezért is választottam a BeHappy nyelviskolát, hiszen úgy érzem, itt a befektetett energiám sokkal nagyobb százalékban hasznosul a tanulók számára, mint egy hagyományos nyelvórákkal működő iskolában. Ez számomra a legfontosabb a szakmai életemben; ezért is választottam a nyelvtanári pályát, hogy egy olyan eszközhöz segíthessem hozzá az embereket, amely a 21. században nélkülözhetetlen. Szeretném, hogy a tanítványaim előtt is kinyíljon az a hatalmas világ, amely az angoltudás révén vált számomra hozzáférhetővé és élvezhetővé.

Az ELTE Bölcsészkarán szereztem angol- és spanyoltanári mesterszakos diplomát, a tanítási gyakorlat során pedig egy félévet az oktatási csodájáról híres Finnországban töltöttem, ahol volt alkalmam megfigyelni és a saját csoportomon kipróbálni egy olyan módszert, amelyben a tanulók önállóan haladtak a tananyaggal, a tanár pedig a háttérből segítette, támogatta őket, és egyengette az útjukat. Ez a szemlélet tökéletesen passzol a személyiségemhez és az ideális tanulási körülményekről alkotott képemhez, és ennek is köszönhető, hogy az alternatív oktatás irányába indultam el, miután megszereztem a diplomámat.

Hosszú út vezetett idáig, melynek során megérlelődött bennem ez a szemlélet. Már az egyetemi éveim alatt elkezdtem magántanítással foglalkozni, és több önkéntes program keretében is volt alkalmam tapasztalatot szerezni a tanításban. Többek között Spanyolországban tanítottam bevándorlókat, és hátrányos helyzetű barcelonai gyerekek napközis táborában is önkénteskedtem. Emellett részt vettem olyan továbbképzési kurzusokon, ahol innovatív nyelvoktatási módszereket ismertem meg. Több hetet / hónapot töltöttem angol és spanyol nyelvterületeken: az Egyesült Államokban, Angliában, Mexikóban, és Spanyolországban, ahol rengeteget megtudtam az általam tanított nyelvekhez tartozó kultúrákról. Az így szerzett tapasztalataimat igyekszem hasznosítani és átadni a tanulóknak a beszédfejlesztés órákon, ahol alkalmanként szívesen kipróbálok innovatív feladattípusokat is.

A nyelvtanulás sikerességéhez a belső motivációt tartom a legfontosabbnak, sőt, úgy vélem ez alapfeltétele egy nyelv elsajátításának. Ennek megtalálásához mindenki más-más úton juthat el, és érdemes kitartóan kísérletezni, hogy kitapasztaljuk a számunkra legmegfelelőbb módszereket. A legnagyobb örömmel tölt el, amikor valakit hozzásegíthetek ahhoz, hogy rátaláljon a saját belső motivációjára, ahogyan az több tanítványom esetén is megtörtént – volt, aki az angol nyelvű könyvek olvasására kapott rá, másokhoz a hobbijukkal kapcsolatos Youtube videókon keresztül jutott el az angoltanulási kedv, de ennél sokkal szélesebb a paletta.

Nyugodtan forduljatok hozzám ezzel és más nyelvtanulással kapcsolatos ügyben, szívesen állok rendelkezésetekre!

Oláh Eszter

Tanár

Oláh Eszter vagyok, a BeHappy budai csapatának gyakornoka.
Mióta az eszemet tudom, tanár szerettem volna lenni. Mindig is boldogan segítettem az öcsémnek, a barátaimnak és az osztálytársaimnak a tananyag magyarázásában, ha valamit nem értettek. Általános iskolában kezdtem el angol...

Olvass tovább
Oláh Eszter

Oláh Eszter

Tanár

Oláh Eszter vagyok, a BeHappy budai csapatának gyakornoka.

Mióta az eszemet tudom, tanár szerettem volna lenni. Mindig is boldogan segítettem az öcsémnek, a barátaimnak és az osztálytársaimnak a tananyag magyarázásában, ha valamit nem értettek. Általános iskolában kezdtem el angolul tanulni, majd egy székesfehérvári gimnázium angolos osztályában folytattam a nyelv elsajátítását. Ugyanitt kezdtem el a németet is elsajátítani. Mindkét nyelvet nagyon szerettem tanulni, így érettségi után nem volt kérdés, hogy nyelvekkel szeretnék foglalkozni. Sokan próbáltak lebeszélni a tanári szakmáról, de senkinek sem sikerült, így kerültem végül az ELTE-re, ahol jelenleg angol-német szakos tanárnak tanulok.

Hiszem, hogy mindenki képes arra, hogy magas szinten megtanuljon akár több idegennyelvet is, ehhez viszont az elszántság mellett egyénre szabott módszerekre és egyedi haladási tervre is szükség van. Örülök, hogy a BeHappy-ben dolgozhatok, hiszen itt lehetőségünk van arra, hogy mindenkivel egyenként, a számára legmegfelelőbb módon, rugalmasan foglalkozzunk. Számomra pedig a legfontosabb az, hogy a tanulók sikeresen elsajátítsák az angolt.

I hope to see you soon.

Chris

Tanár

My name is Chris, if you haven’t already met me. I am a recently-returned native teacher and I teach some of the communicative lessons at BeHappy Nyelviskola. I am from the north of England (not London), which means I say ‘bus’, not ‘bas’!
Similarly to James I became interested in the ide...

Olvass tovább
Chris

Chris

Tanár

My name is Chris, if you haven’t already met me. I am a recently-returned native teacher and I teach some of the communicative lessons at BeHappy Nyelviskola. I am from the north of England (not London), which means I say ‘bus’, not ‘bas’!

Similarly to James I became interested in the idea of teaching during my time at university, where I studied Marketing. After my Masters year was spent almost entirely with foreign students the idea of teaching English abroad really began to excite me. Marketing wasn’t a career I particularly wanted pursue (I realised this 4 years too late!) and in summer 2012 I came to Budapest to take the Cambridge CELTA teaching qualification. Having absolutely no teaching experience and no in-depth knowledge of grammar whatsoever made my first day a very rude awakening, but the whole experience was one of the best of my life. Since then I haven’t looked back, teaching students in Budapest, England, Tallinn and now Budapest once more.

I like to teach English in a communicative way as my personal view is that it is the most effective and useful method of learning. I am patient, positive, and a little clumsy, and I love creating varied activities with students to push them to use their English to the best of their ability. I also like to throw in some social, regional and creative English as well. Explaining British English can be a challenge, but I try my best!

 Outside of teaching I love all things football, I like to travel (I have a geekish love of trains) and I like to watch any kind of motor sport. I love Túró Rudi, goulash and the M3 Metro line, and I dislike Pálinka and Unicum (Terribly sorry).

 I am also currently learning Hungarian, which helps me to understand my students a little better and often confuses me enough to need a Hungarian beer or two. I look forward to teaching every one of my lessons and I hope to help every student that come to my future lessons, whether it be with pronunciation, grammar, confidence or the difference between Yorkshire Tea and Lancashire Tea (Yorkshire Tea is heavenly. Lancashire Tea is a crime).

 See you soon! 🙂

Gacsályi Adrienn

Tanár

Gacsályi Adrienn vagyok, a BeHappy nyelviskola budai csapatának gyakornoka. Budapesten születtem, és habár Tatabányán nőttem fel, úgy hozta az élet, hogy az ELTE angol-magyar tanárképzésére jelentkeztem a gimnázium után, így visszatértem szülővárosomba és azóta is itt élek.
...

Olvass tovább
Gacsályi Adrienn

Gacsályi Adrienn

Tanár

Gacsályi Adrienn vagyok, a BeHappy nyelviskola budai csapatának gyakornoka. Budapesten születtem, és habár Tatabányán nőttem fel, úgy hozta az élet, hogy az ELTE angol-magyar tanárképzésére jelentkeztem a gimnázium után, így visszatértem szülővárosomba és azóta is itt élek.

Már a gimnáziumi évek alatt körvonalazódott bennem, hogy a tanári pálya lesz az én utam. Mindig is jó tanuló voltam, de csak akkor jöttem rá, hogy ezt a karriert szeretném választani, mikor az osztálytársaim egy-egy dolgozat vagy felelés előtt engem kértek meg, hogy magyarázzam el nekik az anyagot, és nagyon jóleső érzés töltött el, mikor azt mondták, hogy mindig jobb a teljesítményük, amikor én segítek nekik megérteni a tanulnivalót.

Miután eldöntöttem, hogy tanár leszek, az már nem volt kétséges számomra, hogy angolt szeretnék tanítani, hiszen óvodás korom óta tanulom ezt a nyelvet, és mindig is nagyon közel állt a szívemhez. Eleinte a kedvenc zenéim, később filmjeim és sorozataim megértéséhez segített hozzá, ami tinédzserként nagyszerű érzés volt. Azután pedig külföldi látogatásaim során – például egy cserediákprogram keretében Hollandiában – tapasztalhattam meg saját kézből, hogy mennyire sok előnye származik az embernek abból, ha beszél angolul. Nagyon szeretek új embereket megismerni, és ezáltal sokkal szélesebb körben nyílik lehetőségem erre. Ezenkívül természetesen számtalan más haszna is van a nyelvtudásnak (pl.: jobb álláslehetőségek, diploma megszerzése, stb.). Munkámmal ezekhez az előnyökhöz szeretnék minél több diákot hozzájuttatni, segíteni őket azon az úton, amíg elérik ezeket. Úgy érzem, hogy a BeHappy-ben ez meg fog valósulni!

Bölcsházy Réka

Tanár

Bölcsházy Réka Gabriella vagyok a BeHappy nyelviskola budai csapatának angol tanára. Már az általános iskolában is sokat segítettem az osztálytársaimnak a házi feladatok megoldásában és elmagyarázásában. Emlékszem egyikük egy napon ezt mondta nekem: Réka, nagyon jó tanár vál...

Olvass tovább
Bölcsházy Réka

Bölcsházy Réka

Tanár

Bölcsházy Réka Gabriella vagyok a BeHappy nyelviskola budai csapatának angol tanára. Már az általános iskolában is sokat segítettem az osztálytársaimnak a házi feladatok megoldásában és elmagyarázásában. Emlékszem egyikük egy napon ezt mondta nekem: Réka, nagyon jó tanár válhatna belőled! Onnantól kezdve én is éreztem, hogy ez az, amit igazán csinálni szeretnék.

Úgy érzem, hogy a BeHappyben találtam meg a helyem. A tanári karban mindenki kedves és segítőkész, lehet számítani egymásra, pozitívan viszonulunk egymáshoz, a világhoz. 😊 Ugyanezt a vidám hozzáállást tapasztalom a tanulók részéről is, ezért is lehet olyan eredményes a közös tanulás. Mottóm: „a tudás kapukat nyit meg előttünk, a nyelvtudás, viszont országokat”. Ebben szeretnék segíteni nektek, hogy minél több lehetőség nyíljon meg számotokra a nyelvtudásnak köszönhetően.

Olasz-angol tanárként az ELTE-n végeztem. Fél évet töltöttem Olaszországban Erasmuson, és az egyetemi évek alatt több évet dolgoztam multinacionális cégeknél is, amelyek hozzásegítettek az angoltudásom feljesztéséhez, üzleti területen alkalmazott kifejezések elsajátításához.

Szabadidőmben szívesen és rendszeresen edzek, utazok, idegen nyelven olvasok. 😊

Várhelyi Hanga

Tanár

Várhelyi Hanga vagyok, a BeHappy budai csapatának új gyakornoka. Mindig is érdekeltek a nyelvek és a különböző kultúrák és abban is biztos voltam, hogy a munkám során emberekkel szeretnék foglalkozni. Így kerültem az ELTE angol-francia tanári szakára, aminek az utolsó évét töl...

Olvass tovább
Várhelyi Hanga

Várhelyi Hanga

Tanár

Várhelyi Hanga vagyok, a BeHappy budai csapatának új gyakornoka. Mindig is érdekeltek a nyelvek és a különböző kultúrák és abban is biztos voltam, hogy a munkám során emberekkel szeretnék foglalkozni. Így kerültem az ELTE angol-francia tanári szakára, aminek az utolsó évét töltöm egy középiskolában gyakorlaton.

A BeHappy-nél egy új, személyesebb tanítási módszert ismertem meg, amellyel még több embernek tudom átadni az angol nyelv szépségeit egy jó hangulatú környezetben. Ha kérdésetek van akár a nyelvtannal, akár az angolszász kultúrával kapcsolatban, bátran forduljatok hozzám! 😊

Szisz Nóra

Tanár

Szisz Nóri vagyok, a BeHappy budai csapatának gyakornoka. Már kisiskolás korom óta érdeklődéssel fordultam az angol nyelv iránt, hamar nemzetközi barátokra is szert tettem, akikkel észrevétlenül ivódott az életembe a nyelv.
Jelenleg a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, angol-tört...

Olvass tovább
Szisz Nóra

Szisz Nóra

Tanár

Szisz Nóri vagyok, a BeHappy budai csapatának gyakornoka. Már kisiskolás korom óta érdeklődéssel fordultam az angol nyelv iránt, hamar nemzetközi barátokra is szert tettem, akikkel észrevétlenül ivódott az életembe a nyelv.

Jelenleg a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, angol-történelem tanár szakán tanulok. Egyetemi szakválasztásomban középiskolai tanáraim, illetve édesanyám, aki szintén szakmában dolgozik, inspiráltak. Azt a sokat, amit tőlük kaptam a tárgyi tudáson felül, szeretném én is továbbadni diákjaim számára. Az egyetem során többször részt vettem külföldi csere programokban, többek között Belgiumban és az USA-ban, ahol az angol nyelvű kommunikáció a mindennapok részévé vált.

Fontosnak tartom, hogy a tanulás egy felszabadult, közvetlen környezetben történjen, ahol van lehetőség személyes élmények megosztására, ami személyesebbé és élvezetesebbé teszi a nyelvtanulást.

Istenes Bea

Tanár

Istenes Bea vagyok, a BeHappy budai csapatának gyakornoka. Az ELTE angol-magyar osztatlan tanárképzésében veszek részt.
Sokáig nem tudtam pontosan, hogy mi szeretnék lenni, de abban biztos voltam, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni, és olyan tárgyakat akarok tanulni, amiket sosem unok...

Olvass tovább
Istenes Bea

Istenes Bea

Tanár

Istenes Bea vagyok, a BeHappy budai csapatának gyakornoka. Az ELTE angol-magyar osztatlan tanárképzésében veszek részt.

Sokáig nem tudtam pontosan, hogy mi szeretnék lenni, de abban biztos voltam, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni, és olyan tárgyakat akarok tanulni, amiket sosem unok meg,és már azáltal, hogy foglalkozom velük, motiválnak és lelkesítenek. Emiatt döntöttem végül úgy, hogy két szeretett középiskolai tantárgyamat, az angolt és a magyart szeretném tanítani.

Székesfehérváron jártam középiskolába, a Teleki Blanka Gimnázium nyelvi specializációs osztályába. Az angollal középiskola elején, kiskamaszként még hadilábon álltam, egészen addig, amíg rá nem jöttem, hogy a szórakozással és a hobbijaimmal is összeköthetem, és ezáltal gazdagítja a mindennapjaimat.Ekkor belevetettem magam a feliratos sorozatnézésbe, újraolvastam a kedvenc könyveimet eredetiben, és jó alaposan utánanéztem, hogy a zeneszámok, amiket korábban csak ímmel-ámmal értettem, miről is szólnak. Még a legzavarosabb és elvontabb dalszövegeket is értelmezni próbáltam, és rendszeresen tartottam karaoke-esteket egyedül és barátaimmal is.

16 éves korom óta dolgozom, voltam már teremőr, kormányhivatali adminisztrátor és gyerekeknek szóló rendezvényeken animátor is. Mindegyik munkahely tapasztaltabbá tett, de az angollal való foglalkozás és a tanítás az, ami a legtöbb emlékezetes percet és sikerélményt hozta számomra. A tanítás révén és az enyémtől akár teljesen eltérő érdeklődési körű vagy életszakaszban levő emberekkel  is megismerkedem, ami egyrészt kihívás, másrészt ezáltal tanulhatunk és szélesíthetjük a látókörünket a világról.