BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Tegyél sikeres középfokú angol nyelvvizsgát!

Ha vannak terveid külföldi munkákkal kapcsolatban, akkor manapság legalább egy nyelvvizsgára szükséged van. Mivel az angol a legelterjedtebb nyelv, ezért erősen ajánlott, hogy ezt válaszd első nyelvednek.

Iskolánk segítségével és sok tanulással,  szorgalommal , kitartással sikeres középfokú angol nyelvvizsga áll előtted. Tanulmányaidat is folytathatod külföldön, ha akarod, vagy akár dolgozni is kimehetsz a megszerzett angol tudásod segítségével.

Miért érdemes minket választani?

Nálunk rugalmas időbeosztásban, egyéni tempóban tanulhatsz angolul.  A zsúfolt hétköznapokban, munka vagy tanulás mellett nehéz még egy angol tanfolyamot is beiktatni a napirendünkbe. Jó hírünk, hogy nálunk te mondod meg mikor jönnél órára.  Lehetőséged van időbeosztásodhoz igazítani az angol tanulást. Iskolánk tanárai segítenek és motiválnak, hogy mielőbb elérd célod, a sikeres középfokú angol nyelvvizsgát akár elfoglalt időbeosztás mellett is.

Tanfolyami bérletrendszerben tanulhatsz nálunk így bérleted intenzitását is te választhatod meg, tehát a sikeres középfokú angol nyelvvizsgára való felkészülés így még intenzívebb lehet.

Minél intenzívebben tanulsz, annál rövidebb idő alatt érheted el a célodat, azonban fontos, hogy az anyagot jól megértsd. További előny, hogy ha gyakrabban jössz tanulni,  kedvezőbb áron vásárolhatod meg tanfolyami bérletedet.

Keresd oktatásszervezőinket, akik  szeretettel várnak ingyenes szintfelmérővel egybekötött tájékoztatóra tanfolyamokkal, illetve nyelvvizsga felkészítővel kapcsolatban is.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>