BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Te mikor teszed le a felsőfokú C1 nyelvvizsgát?

A C1 nyelvvizsga is egy elérhető lehetőség azok számára, akik nem riadnak vissza a nehézségektől, és komolyan gondolják a nyelvtanulást. A BeHappy nyelviskolában tanulók nagyon változatos célokat tűznek ki maguk elé. Sokan vannak, akik az alapszintű nyelvvizsgát célozzák meg, de persze szép számmal vannak olyanok is, akiknek ennél magasabb elvárásaik vannak az angol tanulással kapcsolatban. Ők azok, akik a középszintű vagy pedig a felsőszintű tudás elérésén munkálkodnak nap, mint nap.

A C1 nyelvvizsga elérése nem lehetetlen

A C1 szint a mesterfokú nyelvhasználatot takarja, ami azt jelenti, hogy itt a hallgatók már folyékonyan tudnak beszélni különböző témákról, és a társadalmi, szakmai szituációkban is részletesen ki tudják fejteni a gondolataikat, állásfoglalásukat. Ezen a szinten már bonyolultabb nyelvszerkezetet is használnak a tanulók, és nem okoz gondot számukra, hogy az egyik témakörből gond nélkül áttérjenek egy másikra. A mondanivalójukat a beszélő gondolatmenetéhez tudják igazítani, és változatos szókinccsel tudják kifejezni magukat.

Azok, akik javában benne vannak a középszintű angol nyelvtanulás sűrűjében, vagy esetleg még csak most kezdik el a tanulmányaikat, könnyen azt gondolhatják, hogy a C1 nyelvvizsga teljesítése egyenlő a lehetetlen küldetéssel. Sajnálatos, de sokan azért vannak ezen a véleményen, mert a korábbiak során egy csomó negatív tapasztalat érte őket, és egyik nyelvtanár sem tudta úgy átadni számukra a szükséges ismeretanyagot, hogy az érthető, élvezhető legyen számukra.

A BeHappy nyelviskolában öröm a tanulás

Tény, hogy a nyelvtanulás nem mindig leányálom, ami főleg abban az esetben igaz, ha valakinek nagyratörő álmai vannak, és a C1 nyelvvizsga az, amit el szeretne érni, akár tűzön-vízen keresztül is. Az elhivatottság, a kitartás és a türelem egyértelműen kell a tanuláshoz, ugyanakkor hozzáértő nyelvtanárok nélkül a legelszántabb diákok sem érhetnek el kimagasló eredményt. A BeHappy nyelviskola nem csak arra fordít figyelmet, hogy a résztvevők magas szintű tudást szerezzenek, hanem arra is, hogy a célhoz vezető út örömökben gazdag legyen.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>