BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Te elkezdtél már angolul tanulni?

Ne hagyd az utolsó pillanatra a tanulást, ha az angol nyelv elsajátítása a célod! A felkészülés sokkal hatásosabb lesz abban az esetben, ha szánsz időt a tudásod elmélyítésére. Angolul tanulni csak hozzáértő, felkészült tanároktól érdemes, itt a  BeHappy Nyelviskolában segítőkész, de következetes tanáraink követik nyomon a fejlődésed.

 Itt kellemes, barátságos környezetben sajátíthatod el az alapokat, és lehetőséged nyílik a tudásod továbbfejlesztésére is. A tanároknak már rengeteg tapasztalatuk van, ezért pontosan tudják, hogy milyen feladatok megoldására van szükséged a siker érdekében. Bár angolul tanulni nem mindig egyszerű, de a szakemberek átlendítenek majd a holtpontokon, és szívesen adnak tanácsot is. A rugalmas tanulási módszernek köszönhetően Te döntöd el, hogy mikor jössz angolozni. Nálunk zsúfolt időbeosztás mellett is lehetséges az angoltanulás, rugalmas órarendünknek köszönhetően.

 Az írásbeli, illetve szóbeli gyakorlásra is külön hangsúlyt fektetünk. Külön csoportos szóbeli órákon gyakorolhatod  a már megtanult nyelvtant. A bérletrendszernek köszönhetően nem kerülsz hátrányba akkor sem, ha nem mindig tudsz ugyanabban az időpontban jönni az órákra. Mivel a szintfelmérő megírása után kapni fogsz egy egyéni haladási programot , ezért nálunk angolul tanulni saját időbeosztásodnak és tempódnak megfelelően tudsz majd. Angolul tanulni még egyszerűbb lesz abban az esetben, ha otthon is szánsz időt a gyakorlásra. Bár nálunk nincs házi feladat, de tanáraink mindig szívesen segítenek azoknak akik otthon is gyakorolnának.

Kedvezményes árainkról érdeklődj oktatásszervezőinknél. Budapesten két helyen is megtalálsz minket, tehát Te döntöd el, hogy a Mammut Bevásárlóközpont, vagy a Ferenciek tere közelében szeretnél angolozni.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>