BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Tanulás és szintfelmérés nyelvvizsga tesztek használatával

Valamely idegen nyelvi tudásodat többféle módon is lemérheted, ami főleg akkor érdekes, ha szeretnéd a már megtanultakat gyakorolni, feleleveníteni, vagy csak egyszerűen tudni szeretnéd, hol tart a tudásod, mik a hiányosságaid.

A legjobb módszerek egyike, ha egy anyanyelvi beszélővel bocsátkozol társalgásba, bár ez a módszer nem feltétlenül precíz, hisz inkább a hétköznapi nyelvhasználatot teszteli, nem annyira a lexikális tudást, vagy éppen nyelvtani helyességet. A másik jó módszer a nyelvvizsga tesztek használata, hisz ami megfelel egy nyelvvizsga sikeres elvégzéséhez, az tökéletes egy kis szintfelméréshez is. A nyelvvizsga tesztek másik nagy előnye, hogy kiválaszthatod azt a szintet, amely érzésed szerint neked leginkább megfelel. Választhatsz az alap 1-2, a középhaladó 1-2, a középfokú nyelvvizsga tesztek közül, vagy ha úgy érzed, ennél jobb vagy, rendelkezésedre áll a haladó 1-2 szint is, ahol megmutathatod, nem hiába tanultál annyit.

A tesztek másik nagy előnye, hogy minél többször átrágod magad rajtuk, annál biztosabban megtanulod, amit egyszer rosszul tudtál, vagy elrontottál. Így naponta egyfajta szintfelmérést végezhetsz, lemérheted, milyen gyorsan tanulsz, mi az, ami nehezebben ragad meg, mi az, ami könnyedén megmarad az emlékezetedben. Ha pedig már minden teszt a kisujjadban van, és betéve fújod a helyes válaszokat, nyugodtan ülhetsz be a vizsgapadba, hisz amit tanultál le is ellenőrizted, a vizsga pedig csak megerősítésként szolgál, hivatalossá teszi az elért szintedet.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>