BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Tanulás angolul könnyedén, mosolyogva – a Behappy nyelviskolában lehetséges

A legtöbb hallgató elképesztően lelkesen veti bele magát a nyelvtanulásba, egészen addig, amíg rá nem döbbennek, hogy a tanulás angolul nem mindig happy. Bizony vannak olyan tananyagrészek, amik alaposan próbára teszik a diákok kitartását, és sajnos sok esetben arra késztetik őket, hogy a célegyenesben feladják a tanulmányaikat.

Ne add fel, mi segitünk!

A Behappy nyelviskolában azon dolgozun, hogy segítsünk könnyedén átlendülni az akadályokon  hiszen az oktatóink a szívüket-lelküket beleteszik a tanításba annak érdekében, hogy minden egyes tanuló sikeresen elérje a kitűzött célját. Ezt a célt szolgálja többek között a személyre szabott tanmenet és az egyénileg összeállítható órarend is, amik lehetővé teszik, hogy a tanulás angolul az egyéni igények, elképzelések szerint történjen.

Nem csak azt lehet mégválasztani, hogy diákjaink melyik napon jönnének tanulni, hanem a haladás intenzitását is te magad választhatod ki. Több féle intenzitású bérletcsomag közül lehet választani, így a lehető leghatékonyabban, leggyorsabban tudod elérni a célodat.

Tanulás angolul könnyedén? Naná, hogy igen!

Természetesen a nyelvvizsgához vezető út nem mindig felhőtlen, ha viszont egy kreatív oktatási rendszer, és egy motiváló, szakmai csapat áll mögötted, akkor nincs olyan nehézség, akadály vagy félelem, amit ne tudnál legyőzni.

Ahogy csak tudjuk, megkönnyítjük a dolgodat, és segítünk, hogy olyan ütemben tudj haladni az angoltanulás folyamatában, ahogy csak szeretnél. Nálunk az sem gond, ha időközben úgy érzed, nem tudod tartani a tempót, és egy kis plusz segtítségre van szükséged. Mivel az oktatás alkalmával tanáraink mindekinek külön, egyénileg segítenek.

Ha bizalmat szavazol nekünk, akkor bebizonyítjuk neked, hogy az angoltanulás a nehézségek, kihívások ellenére szórakoztató is lehet, és ha kellő időt és energiát fektetsz bele, akkor könnyen a szenvedélyeddé válhat.

Tanulás angolul könnyedén? Igen, a Behappy nyelviskolában ez is lehetséges, gyere, és csatlakozz hozzánk, megmutatjuk, hogyan!

 

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>