BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Szólalj meg bátran angolul!

A mai világban elengedhetetlen az angol nyelvismeret. A tárgyalóképes tudáshoz hozzátartozik a meggyőző és világos kommunikáció, amelyet ismerősökkel, barátokkal, családtagokkal, vevőkkel, üzleti partnerekkel, de akár munkahelyen is használni kell tudni. Fontos, hogy a beszélgetés gördülékenyen menjen, ne kelljen a szavakat keresgélni. Felkészültebbnek tűnünk egy-egy témakörben, ha előtte utánanézünk az ide tartozó kifejezéseknek, így könnyebben meg tudjuk magunkat érteni egy szituációban.

Ebből a cikkből kiderül, hogyan tudnád bátrabban használni az angol nyelvet.

Nyelvismeret Magyarországon

Bár azt gondolnánk, hogy csak az idősebb korosztály számára okoz problémát az angol nyelven való megszólalás, ez közel sem így van. A fiatalok körében valóban többen képesek idegen nyelven kommunikálni, ám a 15-34 éves korosztálynak mindössze a negyede beszéli jól az angol nyelvet. Ez az arány a legtöbbi európai országban sokkal magasabb. Még rosszabb adattal találkozhatunk a 35-54 évesek körében, ahol alapszint feletti angol tudása csak az emberek 11 százalékának van. Ez az arány az 55 év felettiek körében mindössze 3 százalék.

Online angol tanfolyam

Legkönnyebben akkor tudunk javítani a nyelvismeretünkön, ha anyanyelvi környezetben használjuk. Ez persze nem mindenkinek áll rendelkezésére. Segítséget nyújthatnak az online angol tanfolyamok, ahol időt és energiát spórolhatunk meg. Mivel az idő pénz, így a legjobb befektetés, ha online tanfolyam mellett tesszük le a voksunkat. Munka vagy éppen iskola mellett nem könnyű hetente több alkalommal beülni pár órára és koncentrálni az adott nyelvre. Éppen az ilyen tanulóknak találták ki az online lehetőséget, ahol a tananyag a nap 24 órájában elérhető. Mindössze egy okostelefonra vagy egy jól működő laptopra van szükség, hogy belevethessük magunkat az angol nyelv rejtelmeibe. Ez a fajta tanulás elősegíti, hogy ne kelljen lemondani a nyelvekről, miközben időt spórolunk meg. Tudsz előre tervezni és még akkor is tudunk készülni, ha csak elvétve van egy fél óránk napközben.

Saját tempóban sokkal kényelmesebben tudunk haladni a célunkig. Nem lesz gond az időbeosztás és az utazás sem. A legtöbb online angol nyelvtanfolyam az írásbelire és a szóbeli vizsgára is felkészít. Ezáltal tapasztalatra tehetünk szert, ami segíti a mindennapjainkat és munkában való kiteljesülést. Az internetes tanulás során beszédközpontú gyakorlásra is hangsúlyt fektetnek, ahol kiscsoportos órákon szerezhetünk stabil angol nyelvtudást.

Az online angol nyelvtanfolyam előnyei

Amellett, hogy időt és pénzt spórolunk meg, kötetlen időbeosztásban tanulhatjuk a nyelvet. Mi írjuk az órarendedet, ezáltal nem kell másokhoz alkalmazkodnunk. Az egyéni haladás során folyamatos visszajelzést kapunk a tanárunktól, akivel akár négyszemközt is gyakorolhatunk. Kipróbálhatjuk magunkat életszerű kommunikációs szituációk során, amely segítségével könnyebben szerezhetünk biztosabb angol nyelvtudást. Bátrabban fogunk megszólalni angolul, ennek hatására pedig sikerélményekkel is gazdagodhatunk.

Összegezve:

Az angol nyelv tehát még mindig a legfontosabbak közé tartozik. Magyarországon a mai napig több helyen gondot okoz a dolgozók hiányos tudása. Az online angol nyelvtanfolyamok pont ehhez nyújtanak segítséget. Ennek segítségével akár otthonról is tanulhatunk, így a főállásban dolgozók számára sem okozhat problémát a felkészülés. Fontos lenne továbbá, hogy magabiztosan és bátran kommunikáljunk angol nyelven, hiszen csak így tudunk érvényesülni a mindennapokban.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

KITÖLTÖM >>