BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Szóbeli nyelvvizsga: mumus vagy jó barát?

A szóbeli nyelvvizsga sokak számára a megtestesült kihívás, vagy inkább az ijesztő álarcba álarc mögé rejtőző mumus. Valójában pedig sokkal közelebb áll a „barát” definíciójához, hiszen ha stabil alapokon nyugvó tudást teszel a magadévá, akkor a szóbeli megnyilvánulás nem okozhat gondot.

Napjainkban még mindig viszonylag sokan gondolnak úgy a nyelvtanulásra, mint egy szükséges rosszra, amin egyszerűen túl kell esni, és majd lesz valami. Aki így áll hozzá a tanulmányaihoz, az idővel biztos, hogy bele fog bukni a kínlódásba. Ez gyakorlatilag elkerülhetetlen. Ráadásul aki nyűgnek, kényszernek éli meg az idegen nyelv elsajátítását, az nem szívesen fog megszólalni, és nem tudja majd hasznosítani azt a tudást, amit megszerzett.

Nem mindegy, hogy milyen alapokon nyugszik az angoltudásod. Nem mindegy, hogy milyen rendszer segítségével építed fel a váradat. Ha stabil lábakon akarsz állni, akkor magolás helyett az életszagú tanulás a te utad.

A valódi tudás ugyanis kamatoztatható. Az az angol semmire sem való, ami valahol az agyad egy rejtett szegletében várja, hogy felfedezd. Az, az igazi nyelvismeret, amikor meg mersz szólalni, amikor el tudod mondani a gondolataidat.

A szóbeli nyelvvizsga kicsiben a nagybetűs élet!

Amikor a szóbeli megmérettetésen megszólalsz, akkor gyakorolsz, az életre. Ha bátran, és könnyedén kommunikálsz, akkor nem kérdés, hogy a későbbiekben is megállod a helyed. Ahhoz, hogy ezt a felhőtlen felszabadultságot elérd jó tanárokra, nem korlátozó, szabadságot, és tudást adó rendszerre, van szükséged! Nálunk saját tempóban és időbeosztásban tudsz tanulni, így gyorsan és hatékonyan tudsz haladni a szóbeli nyelvvizsga felé.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>