BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Szóbeli nyelvvizsga: kaland, vagy mumus?

A szóbeli nyelvvizsga a legtöbb tanuló számára igazi kihívás, aminek a teljesítése nem kis félelemmel, stresszel, feszültséggel jár. Akár mumusnak is tekinthető, amit valahogy le kell győzni, vagy amin át kell esni, túlélve a sokkot. De miért ne lehetne az egész egy izgalmas kaland, aminek a végén csak nyertesek vannak?

A nyelvtanulás egyik sarkalatos pontja a beszéd. Nehéz idegen nyelven megszólalni, ez tény. Különösen azért, mert a legtöbben görcsösen igyekeznek a tökéletességre, a nyelvtani hibátlanságra, a makulátlan kiejtésre. Hibák, azonban mindig voltak, vannak, és lesznek is, amiktől nem kell tartani, s amik természetes velejárói, nemcsak a nyelvtanulásnak, hanem a beszédnek is. Hányszor fordul elő veled, hogy anyanyelveden valamit eltévesztesz, rosszul, helytelenül fogalmazol meg? Mégis mindenki megért, s mégsem dől össze a világ.

Ahhoz, hogy valóban hasznos, és hasznosítható tudást szerezz elengedhetetlen, hogy anyanyelvi környezetben ismerkedj a tanult nyelvvel. Így könnyedén elsajátíthatsz olyan nyelvi fordulatokat, trükköket, amik biztosan átsegítenek a legnehezebb vizsgarészeken is. De hogyan oldd meg ezt?

Iskolánkban középhaladó szint felétől már anyanyelvi tanárok segítik a tanulók munkáját. Ez bizony hatalmas előny, aminek számos pozitívumát nemcsak a nyelvvizsga teljesítésénél, hanem a gyakorlati életben, az alkalmazás során kiélvezheted.

Szóbeli nyelvvizsga – kipipálva

Ha optimális körülmények között tudsz felkészülni a vizsgára, akkor nincs, ami megakadályozzon a sikeres teljesítésben. Ha elengeded a régi félelmeket, és teret engedsz a szabadságot nyújtó, lelkes, rád szabott nyelvtanulásnak, akkor sem a szóbeli megnyilvánulás, sem az írásbeli prezentálás nem jelenthet többé kihívást.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>