BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Személyre szabott nyelvtanulás, a sikered kulcsa

Sokszor, és sokan írtak már arról, hogy a nyelv tanulása mitől válik eredményessé, sikeressé. Elképzelhető, hogy több száz módszert kipróbáltál már, mégsem sikerült elérned az angol nyelvtanulási célod. Ezzel az a legnagyobb probléma, hogy amivel egyszer falakba ütköztél, ott félni fogsz a következő karamboltól, így inkább lassítasz, vagy meg is állsz. Pillanatok alatt elveheti egy-egy kudarcba fulladt próbálkozás a kedvedet az egésztől, márpedig ha a lelkesedésed nincs meg, akkor sokkal nehezebb a nyelvtanulási folyamat. Fontos, hogy tudd mi a célod és hatékonyan tudj haladni felé.

A sikeresen, és egyben eredményesen véghez vitt nyelvtanulásnak a kulcsa az egyénre szabott, rugalmas haladás. Ahogy az élet számos területén, úgy a nyelvoktatásban is igaz, hogy mindannyian mások vagyunk. Mások az igényeink, más feltételeknek tudunk könnyen megfelelni. Ezért az általánosítás, ugyanazon köntös ráhúzása mindenkire hibás lépés, amivel egyébként épp a leglelkesebb próbálkozásokat lehet, pillanatok alatt semmissé tenni. Ha te szeretnél egy saját tempóra szabott módszerrel tanulni,  akkor nálunk a legjobb helyen jársz.

A nyelvtanulás kulcsa tehát a személyre szabott feltételek biztosításában rejlik. Szintfelmérő után, tudatában annak pontosan milyen szinten állsz jelenleg  már léphetsz is tovább. De nem egységesített, sablonizált keretek között. Egyéni haladási programmal, aminek a célja, hogy örömmel tudd elsajátítani az angol nyelv fortélyait, ne kelljen másokhoz igazodnod így akár lassabban vagy gyorsabban is tudsz haladni. Az pedig egyértelmű, hogyha saját tempódban tudsz haladni, akkor a tanulás hirtelen hatékonyabbá és örömmel telivé válik, így az eredmények sem maradnak el.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>