BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Próbanyelvvizsga, mikor?

A megfelelő szint elérése után a próbanyelvvizsga az első lépés iskolánkban, ha valaki nyelvvizsgára készül. A próbanyelvvizsga megírása után, kapunk teljes képet arról, hogy készen állsz-e már az angol nyelvvizsga letételére. Kiderül mi az, ami már nagyon jól megy és az is, hogy mik a hiányosságok, így látható, hogy még mennyi idő letenni a nyelvvizsgát. Tényszerűvé válnak az erősségek és a gyengeségek is. Látszik, hogy a kemény munkának megvan, meglesz az eredménye, s hogy a cél már nincs is olyan messze.

Ha a nyelvvizsga a cél és még nem vagy tanulónk, akkor egy középfokú szintfelmérővel kezdünk, ez az első lépés. A felmérő után látszik, hogy a szintrehozás az első cél vagy a jól megírt próbanyelvvizsga után indulhat-e a tematikus nyelvvizsga felkészítő.

Iskolánkban Euroexam Nyelvvizsgára készítünk fel. A Euroexam próbanyelvvizsga megírása után pár napon belül keresni fog nyelvvizsgafelelősünk és megbeszélitek az eredményt. Próbanyelvvizsgáink nem csak bepillantást adnak az egyes feladattípusokról hanem végigvisznek A-tól Z-ig az egész vizsgán.

A sikeres próbanyelvvizsga után indulhat a nyelvvizsga felkészítő. A felkészítő alkalmával begyakoroljátok a típusfeladatokat, hogy hogyan milyen technikákkal, lehet a leggyorsabban és leghatékonyabban megoldani ezeket.

Próbanyelvvizsga után és a céljaid egyeztetését követően kialakítjuk azt a tervet, amit követve vidáman érheted el azt, amit szeretnél. Az időbeosztásod tekintetében sem kell külső körülményekhez idomulnod, akkor jöhetsz az órákra, amikor ráérsz és amikor szeretnél. A szóbeli tudást középfokú szinttől anyanyelvi tanáraink adják át, akiknél hitelesebb források nem léteznek. Kellhet ennél több a sikerhez? Igen, te. De, ha ilyen közegben teheted meg a lépéseket a nyelvvizsga felé, akkor nem kérdés, hogy teljes gőzzel átadhatod magadat a tanulásnak.

A próbanyelvvizsga egy pillanatkép, amin módosíthatsz!

A nyelvvizsgát megelőző próba arra tökéletes, hogy lásd milyen is egy igazi vizsgasor, megtapasztald a fordulatokat, amik aztán élesben várnak rád. Így amikor elérkezik az idő, akkor már nem fognak meglepetésként érni a fejlemények, s ez óriási magabiztosságot és bizonyosságot adhat neked.

 

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>