BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Próbanyelvvizsga a BeHappy-ben!

Legtöbben azzal keresitek fel iskoláinkat, hogy sikeres nyelvvizsgát szeretnétek tenni. Mindkét nyelviskolánkban külön kiscsoportos nyelvvizsga felkészítő tanfolyammal várjuk azokat akik már a megfelelő szinten vannak egy sikeres nyelvvizsga letételéhez.

De milyen is egy próbanyelvvizsga a BeHappy-nél?

A próbanyelvvizsga nálunk egy teljes feladatsor, A-tól Z-ig végig visz az egész vizsgán. A próbanyelvvizsga megírása után pár napon belül felhívunk és átbeszéljük a sikeres és kevésbé sikeres részeket is. Attól függően, hogy hogyan sikerült a próbanyelvvizsgád tudunk segíteni a további haladással kapcsolatban. Ha jól sikerült akkor várunk nyelvvizsga felkészítőnkön. Felkészítőnk mindig 10 héttel az adott nyelvvizsga ellőtt indul. A Nyelvvizsga felkészítő keretein belül begyakoroljuk az összes típusfeladatot és megvizsgáljuk, hogy milyen technikákkal lehet ezeket a leggyorsabban és leghatékonyabban megoldani.

A beszédkészséget pedig külön szóbeli kiscsoportos óráinkon tudod fejleszteni. Ez elengedhetetlen a sikeres szóbeli nyelvvizsga letételéhez. Középfokú szinten lévő tanulóinknak itt a szóbeli órákon már anyanyelvi tanáraink segítenek a felkészülésben.

Ha a próbanyelvvizsga nem pont úgy sikerül ahogy reméltük, akkor sem kell aggódnod. Hiszen  szintrehozásban is tudunk neked segíteni. Első körben felhozunk a megfelelő szintre és ha már ott tartasz jöhet is újra a próbanyelvvizsga.

Az angol tanfolyamokra rugalmas időbeosztással tudsz járni. Saját tempódnak megfelelően haladhatsz. Szakmailag felkészült tanári csapatunk segíti a hatékony haladásodat a megfelelő szint felé. Itt másokhoz alkalmazkodás nélkül, gyorsan akár intenzív haladással, könnyen elérheted a kitűzött célt.

Próbanyelvvizsga megírásával és a nyelvvizsga felkészítő tanfolyamunkkal biztosan sikeres nyelvvizsgát tudsz tenni, nyílván ehhez te és a kitartásod, szorgalmad is szükséges!

Amire nagyon büszkék vagyunk, hogy tanulóink 90 %-os sikerrel mennek át a kitűzött nyelvvizsgán!

Gyere és próbáld ki, hogy milyen szinten vagy angolból. Keresd oktatásszervezőinket akik ingyenes szintfelméréssel és tájékoztatóval várnak!

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>