BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Az online tanulás előnyei

Az online tanulás előnyei az utóbbi időben kiemelt szerepet kaptak az oktatásban, aminek mind a diákok, mind a tanárok igyekeznek megfelelni. Azok akik korábban elképzelni sem tudták az online oktatás megvalósulását, azok talán az előnyeivel sincsenek tisztában, amik azonban mára egyre világosabbak mindenki számára.

Online tanulás rugalmas tanévkezdéssel

Az online tanulásnak hála gyakorlatilag bárki-bármikor elkezdhet egy-egy tanfolyamot. Így nem kell arra várni, hogy az adott kurzus akár hónapok múlva induljon, hanem akár egy már futó tanévbe is csatlakozhatunk. Példaképp az angol nyelvtanulás online változataiban, akár már azonnal el is kezdhetjük online tanulmányainkat.

Online tanulás olcsóbban

A hagyományos tanulási módszerekkel összehasonlítva, az online tanulással akár pénzt spórolhatunk, még abban az esetben is, hogyha fizetős kurzuson szeretnénk részt venni. Ennek oka, hogy a hagyományos képzések esetében, az oktatók díján és a tantermi bérleti díjakon túl egyéb költségeket is bele kell kalkulálnia az oktató cégeknek. Ezzel szemben online oktatás esetében csak a tanárok óradíja és az online rendszer működtetésére kell számolni, így kisebb összkiadásokra is kell számítani.

Tanulói szemmel pedig nem utolsó szempont, hogy az utazásra és az esetleges órák közötti étkezésre sem kell plusz anyagi forrásokkal rendelkezni, hiszen otthonról is könnyedén elsajátíthatjuk a tananyagot.

Online tanulás kényelmesen

Az online tanulás tagadhatatlanul egyik legnagyobb előnye, hogy ki sem kell mozdulnunk otthonról, mégis új tudásanyagra tehetünk szert. Persze ehhez többnyire szükséges a megfelelő technikai háttér megléte, vagyis egy tablet, laptop és az internet elérhetőség.

Online tanulás folyamatos ismétléssel

Mindenképp előnyös lehet az online tanulással kapcsolatban, hogy a már korábban elsajátított anyagok a legtöbb esetben könnyen visszakövethetők és akár újra is ismételhetők, ha úgy érezzük gyakorlásra lenne szükségünk.

Online tanulás folyamatos kapcsolattartással

Online tanulás esetén, ha valamelyik tananyagrésszel problémánk akadna, akkor a legtöbb online tanulási platform lehetőséget biztosít, hogy kérdezhessünk az oktatóktól vagy kapcsolatba léphessünk a többi tanulóval is. Ez mondanunk sem kell nagyban megkönnyítheti a tanulási folyamatokat.

Online tanulás naprakész tananyagból

Míg egy hagyományos képzés átdolgozása vagy egy új szak elindítása több évig is tarthat, addig az online kurzusok készítői rendkívül gyorsan tudnak reagálni a szakmai, technológiai vagy éppen tudományos változásokra.

Online tanulás karrierépítésre

Amennyiben a karrierépítés mellett folyamatosan tanulunk, az mindig jó benyomást kelt a különböző cégek HR-es munkatársaiban. Egy online tanfolyam elvégzése ráadásul arról is meggyőzheti a leendő munkaadót, hogy nyitottak vagyunk az új technológiákra, nem ragaszkodunk a hagyományos megoldásokhoz, legyen szó tanulásról, vagy a munkahelyi feladatok megoldásáról.

Összegezve:

Az online tanulás tehát jó néhány olyan előnnyel rendelkezik, melyet a hagyományos oktatásban nem tapasztalhatunk meg. Emiatt az online tanulás a jövőben is komoly szerepet kaphat, mind a közoktatásban, mind a tanfolyamok terén is.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

KITÖLTÖM >>