BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Nyelvvizsga tesztek

Az angol tanulásra manapság mindenkinek szüksége van, hiszen egy jó angol tudással sokkal több lehetőség áll előtted, mint ha csak egy nyelvet beszélnél. A sikeres angol nyelvvizsga kulcsa, hogy minél többet csinálj a különböző nyelvvizsga tesztek hadaiból.

Ezek a nyelvvizsga tesztek hatékonyan felkészítenek a megmérettetésre, amellyel a vizsgán találkozol majd. Iskolánk nyelvvizsga felkészítő keretein belül segít  abban, hogy a  nyelvvizsga teszteket hogyan is érdemes , milyen technikákkal lehet a leggyorsabban és a leghatékonyabban megoldani.

A mi célunk az, hogy mindenkinek segítsünk megtanulni jól angolul, aki minket választ. Nyelvvizsga tesztjeink pedig ebben segítenek. Vidám, közvetlen, barátságos légkörben várunk  angol  nyelvet tanulni. Fontosnak tartjuk, hogy tanulóinknak és érdeklődőinknek személyes odafigyelést tudjunk biztosítani, ezért a beiratkozásnál mindig szeretnénk megismerni az angollal kapcsolatos céljaidat, terveidet, hiszen így megfelelően tudunk segíteni az angollal kapcsolatos céljaid elérésében.

Mivel nyelviskolánkban nem csoportban, hanem egyéni tempóban lehet tanulni, a beiratkozáskor egy szintfelmérővel bizonyosodunk meg arról, hogy milyen tudással rendelkezel jelenleg és ezután ennek megfelelően tudunk személyre szóló segítséget nyújtani, illetve sikeres próba nyelvvizsga írása után  indulhat a felkészítő ahol hozzáértő nyelvvizsga felelősünk segítségével gyakoroljátok a  nyelvvizsga teszteket. Az angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam során nyelvvizsga felelősünk minden tanuló haladását figyelemmel kíséri, segíti.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>