BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Nyelvvizsga felkészítés avagy a B2 nyelvvizsga

A sikeresen megszerzett B2 nyelvvizsga a kitartásodról, szorgalmadról és természetesen a megfelelő felkészítésről szól.

De hogyan kezdj hozzá a feladathoz?

Először meg kell találnod azt az iskolát, módszert ami számodra a legmegfelelőbb és leghatékonyabb, ráadásul még jól is érzed magad az angolozás közben. Érdemes és fontos, hogy  az egyéni igényeidet is tisztázd önmagaddal.

Mik azok az elvárások, körülmények ( pl.: zsúfolt időbeosztás) melyek segítik vagy nehezítik a nyelvtanulást, illetve a B2 nyelvvizsga megszerzését?

Az időbeosztás az egyik leginkább kényes téma ezen a területen. Fontos, hogy ne maradj le az anyaggal illetve, hogy el tudj menni órára. Nálunk ezt rugalmas órarenddel tudod megtenni. Egyéni haladási programon tanulsz iskolánkban így, ha betegség vagy sok munka miatt ki kell hagynod, nálunk akkor sem maradsz le a tananyaggal.

De mikor és hogyan kezdhetek el felkészülni a nyelvvizsgára? Ha a próbanyelvvizsgád arról tanúskodik, hogy nyelvi készségeid „érettek” arra, hogy elkezd nálunk a nyelvvizsga felkészítő tanfolyamot. Az adott nyelvizsgaidőpont előtt 10 héttel indul felkészítőnk . Itt nyelvvizsgafelelősünk segít nektek abban, hogy sikeres nyelvvizsgát tegyetek. Begyakoroljátok a típusfeladatokat és minden segítséget megkaptok ahhoz, hogy sikerüljön a kitűzött cél.

A B2 nyelvvizsga már a zsebedben van!

Ha iskolánkat választod, akkor kötetlen időbeosztással és saját tempóban vár a B2 nyelvizsga megszerzés. A rugalmas beosztás kialakítása, a személyre szabott módszer és a valóban felkészült, diplomás tanárok és a te kitartásod és szorgalmad együttesen csodákra képesek. Neked csak a lendületedet, a motivációdat kell magaddal hoznod, mi pedig segítünk, hogy mindig túllendülj a nyelvtanulás esetleges nehézségein. A lényeg, hogy higgy magadban és a teljesítményedben, mert nálunk mindenki azon lesz, hogy segítse a haladásodat!

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>