BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Nyelviskola Budapesten

A rugalmasság, egyediség, az egyéniség kiemelése, egyéni és közös órák kombinálása, anyanyelvi tanárok segítsége…. Ilyen egy tökéletes nyelviskola, Budapesten. A hagyományos, tradicionális, ám már régen túlnőtt elméletek, elvek helyett újszerű, személyre szabott módszerekkel várjuk a hozzánk betérő tanulókat.

A rugalmasság a rohanó világunkban teljesen természetes elvárás, hiszen mindenki saját teendői mellett szeretné megoldani, az angol  nyelvtanulást. Erre teljesen szabadon van lehetőség nyelviskolánkban, Budapesten. Amellett, hogy bármikor be lehet jelentkezni az órákra nem kell attól tartani, hogy pont nem megfelelő „szintű” csoportba kerülsz. A nyelviskolánkban ugyanis nincsenek csoportok. Nálunk saját tempódban haladsz, ami képes arra, hogy kihozzuk belőled a legjobbat. Így aztán nem kell attól tartanod, hogy túl gyorsan haladnak a tanárok az anyaggal, mert minden rád van szabva. Külön szóbeli gyakorlóóráinkon  anyanyelvi tanárok segítségével olyan hatékony környezetben sajátíthatod el az angol nyelv csínját-bínját, ami segíti céljaid elérését.

Budapesti nyelviskoláink tárt kapukkal fogadnak mindenkit, aki nyelvtanulásra szomjazik. Neked is köztünk van a helyed! Az eredményes, hatékony tanítási módszerünknek köszönhetően nem görcsölve, aggódva fogsz járni nyelvoktatásra, hanem vidáman, felszabadultan, tudva, hogy mennyi új információval fogsz gazdagodni. Nálunk jó hangulatban, barátságos légkörben, segítőkész tanárok segítségével tanulhatsz angolul. Kell ennél több? Igen, egy épp ilyen nyelviskola Budapesten. Kérésed számunkra parancs, várunk szeretettel!

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>