BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Nyelviskola Budapesten, ahol saját tempódban, rugalmas órarenddel tanulhatsz!

Nyelviskola Budapesten annyi van, mint égen a csillag. Na jó, lehet azért ennél némileg kevesebb, de az tény, hogy bőven lehet válogatni a piac kínálatából. A bőség zavara hamar zavarba hozhat, különösen akkor, ha nem tudod mi alapján különítheted el egymástól az egyes variációkat. Nem csak az iskolák számából, hanem több tanítási módszer közül is válogathatunk.

A nyelvtanulásra rengeteg módszert kitaláltak már. Nem is az a kérdés, hogy egyik vagy másik módszer jó, vagy rossz. Neked kell megtalálnod azt, amivel hatékonyan tudsz tanulni, és még jól is érzed magad közben.

A BeHappy-ben személyre szabott  módszerünkkel hatékonyan tanulhatsz  meg angolul. A BeHappy módszerének köszönhetően saját tempódban tudsz haladni. Nincsenek csoportok mindenki kötetlen időbeosztásban tud  angol órára járni.

Tegyük fel például, hogy a teszt alapján te alapfokon vagy. Ennek megfelelve bekerülsz egy alap csoportba, ám ott, ugyanazon szint húsz másik képviselője van jelen. Akad, aki kicsit kezdő, míg más soha egyetlen szót sem szólt még angolul.

Mivel a BeHappy-ben nincsenek csoportok és mindenki a saját haladási programján halad ezért nem kell másokhoz alkalmazkodnod, illetve attól tartanod, hogy nem azonos szinten lévő csoportba csöppensz.

Tehát van egy nyelviskola Budapesten ahol személyre szabottan, saját tempód és képességeidhez mérten tudsz haladni. Első körben egy szintfelmérő segítségével felmérjük a már meglévő tudásodat, a teszt megírásának  fő oka, hogy pontos képet kapjunk arról, hogy hol tartasz jelenleg. Így ugyanis precízen rád szabott haladást tudunk alkotni, melyet követve könnyedén, hatékonyan, gyorsan elérheted a célodat.

S ha ez nem lenne elég, akkor az időbeosztás okozta nehézségeket  is magad mögött hagyhatod, mert mi nem erőltetünk rád egy előre megírt órarendet, hanem hagyjuk, hogy te jelöld ki azokat az időpontokat, amik alkalmasak a számodra.

Kötetlen időbeosztású nyelviskola Budapesten!

Gyere és próbáld ki személyre szabott módszerünket ahol nem kell alkalmazkodnod mások tempójához, időbesoztásához!

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>