BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Nem megoldhatatlanok az EURO nyelvvizsga feladatok

Az EURO nyelvvizsga feladatok reális képet mutathatnak arról, hogy nagyjából mire számíthatsz a nyelvvizsgán. A felkészülés elsőbbséget élvez. Ennek egyetlen racionális oka van. Ha előre begyakorolod, amit lehet, ha érzed, hogy megtettél mindent az ügy érdekében, ha ismered a benned rejlő tudás nagyságát, akkor teljes önbizalommal vághatsz bele a vizsgázásba. Márpedig ha stabil lábakon áll a magadba vetett hited, akkor a sikeredet nagyjából borítékolhatod, ez nem vitás.

Bátorságra is nagy szükség van a megmérettetés idején, igaz a legfontosabb az aktív tudás. Ez az a tudásanyag, ami bármikor előhívható, ami a segítségedre siet akkor, amikor baj van. Ez az a mankó, amire vakon is támaszkodhatsz, még a legnagyobb sötétségben is.
Ahhoz, hogy ez a kis lámpás világítson a szívedben tudnod kell, hogy minden rendben és te mindent megtettél a sikeres végkifejlet reményében.

Hogy ebben hogyan lehetsz biztos?

Úgy, hogy kellő időt gyakorlással, ismétléssel töltesz. Mi a rendelkezésedre bocsájtunk olyan feladatokat, amik a vizsgán előfordulhatnak. Ha az Euroexam a szimpatikus,mi segítünk, hogy konkrét vizsgafeladatokon keresztül gyakorolhass, készülhess a nyelvvizsgára. Így könnyedén és hatékonyan szerezhetsz egy olyan nagyfokú rutint, amit senki nem vehet el tőled, és ami átsegíthet még a legnehezebb perceken, kihívásokon is.
Mindennek tetejében a gyakorlás segít abban, hogy a tudásod elmélyüljön. Iskolánkban külön nyelvvizsga felkészítő keretein belül gyakoroljuk be az EURO nyelvvizsga feladatokat. Szakmailag felkészült tanárunk segít mindenben, hogy a nyelvvizsgáról sikeresen távozz.

Az EURO nyelvvizsga feladatok az életre alapoznak!

Az oktatási módszerünk célja az, hogy életszerű feladatokon keresztül gyakoroljatok. Külön szóbeli kis csoportos óráinkon középfoktól anyanyelvi tanárok segítenek a felkészülésben, hiszen az a legfontosabb, hogy biztos, használható nyelvtudást szerezzetek.

Ismerd meg az EURO nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamainkat itt.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>