BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Mit kell tudni az Euroexam nyelvvizsga-felkészítő nyelvtanfolyamról?

Az első és egyik legfontosabb dolog, amit tisztáznunk kell, az az, hogy az Euroexam nyelvtanfolyam minden hallgató számára elérhető. Csupán egyetlen feltétele van, mégpedig egy próbanyelvvizsga megírása, az eredmény alapján ugyanis az oktatók könnyen el tudják dönteni, hogy a jelentkezők angol tudása megfelelő szinten van-e ahhoz, hogy érdemes legyen számukra elkezdeni az Euroexam nyelvvizsgára való felkészülést.

Az Euroexam nyelvtanfolyam egy tíz hetes intenzív képzés,  ami kifejezetten az Euroexam nyelvvizsgaára készíti fel a tanulóinkat!

A tudásszint előzetes felmérésének azért van olyan nagy jelentősége, mert az Euroexam nyelvtanfolyam egy intenzív, mindössze tíz hétig tartó képzést takar, ami közvetlenül a nyelvvizsga időpontja előtt zajlik le. Ha tehát valaki még bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy a tudása elegendő-e a sikeres megmérettetéshez, vagy még erősen vacillál rajta, hogy jelentkezzen-e egyáltalán a nyelvvizsgára, akkor jobb, ha még vár az intenzív felkészüléssel. Azok viszont, akik már elég magabiztosnak érzik magukat ahhoz, hogy nekilendüljenek a vizsgázásnak, és a próbanyelvvizsgát is sikeresen teljesítik, ők heti két alkalommal részt vehetnek a felkészítő órákon, ahol a típusfeladatok gyakorlása kerül napirendre. Nyelvvizsga felelősünk tanácsokkal is ellátja a tanulókat, hogy milyen módszereket, technikákat érdemes alkalmazniuk annak érdekében, hogy eredményesen, sikeresen átmenjenek a nyelvvizsgán.

Miért érdemes az Euroexam nyelvvizsgát választani?

A hallgatóknak idővel arról is döntést kell hozniuk, hogy milyen típusú nyelvvizsgát szeretnének letenni. Az Euroexam nyelvvizsga meglehetősen nagy népszerűségnek örvend mind a fiatalabbak, mind pedig  az idősebbek körében, ami nem is meglepő azt tekintve, hogy megmérettetéskor a jelentkezőknek a való életből vett feladatokat kell megoldaniuk a sablonos, sokszor unalmas nyelvi feladványok helyett. Az Euroexam nyelvtanfolyamon begyakoroljuk a típusfeladatokat, tanárunk pedig mindenben segít, hogy sikeres nyelvvizsgát tegyen minden egyes tanulónk!

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>