BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Miről ismerhető fel az ideális nyelvvizsga felkészítő?

Az eredményes nyelvvizsga felkészítő a siker vizsgázásról szól, aminek a végén a kezedben tarthatod hőn áhított nyelvvizsga papírodat. Ám ehhez az idilli képhez sok gyakorlás vezet.

A nyelvvizsgára való felkészülés látszólag arról szól, hogy a megmérettetést sikeresen magad mögött hagyva abszolváld a kihívást. Igen ám, de valójában neked olyan tudásra van szükséged, ami kisegít a mindennapokban, amire támaszkodhatsz és ami élő, felhasználható, ami egy magabiztos angoltudás. Azzal nem vagy előbbre, ha a tankönyvben gyönyörűen kitöltöd a feladatlapot, de nem mersz megszólalni. Be lehet magolni milliónyi tételt, de miért ne hangolnád rá magadat a valódi, nagybetűs életre?

Mi ezt tesszük veled. Maradéktalanul felkészítünk a vizsgára, ám közben olyan használható tudásanyagot adunk a kezedbe és töltünk a fejedbe, amit senki sem vehet el tőled, s amivel megállhatod a helyedet a mindennapok forgatagában.

Célirányos nyelvvizsga felkészítőnkön pedig segítünk elsajátítani azokat a technikákat amivel a leghatékonyabban tudod megoldani a vizsgafeladatot. Nyelvvizsgafelelősünk segít minden kérdésedben, hogy sikeres vizsgát tudj tenni. Ha még nem vagy a megfelelő tudásanyag birtokában, de már nagyon szeretnél nyelvvizsga felkészítőre járni, akkor iskolánk első körben segít a szintrehozásban. Tanfolyamokról és a nyelvvizsga felkészítő  időpontokról érdeklődj oktatásszervezőinknél akik mindenben segítenek.

A nyelvvizsga felkészítés iskolánkban már kis csoportos órán történik, de a megfelelő tudásszintre  saját, egyéni tempódban van lehetőséged eljutni. Kötetlen időbesoztású, személyre szabott módszerünknek köszönhetően nem kell sem időbeosztásban sem pedig haladásban másokhoz alkalmazkodnod.

Szóbeli kommunikációs óráinkon, középfoktól anyanyelvi tanár segít neked, hogy magabiztosan tudj megszólalni a nyelvvizsgán.

 

 

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>