BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Min múlik a nyelviskolák sikere?

A nyelvoktatással kapcsolatosan sajnos mai napig is sok a negatív tapasztalat, amelyek teljesen elveszik a kedvét az embereknek az idegen nyelvek tanulásától.

A szerencsések már az iskolában olyan tanártól tanulhatnak, aki képes fenntartani az érdeklődést és olyan módszerekkel tanít, hogy az élvezetes és további ismeretszerzésre sarkall. A baj az, hogy ez a réteg egy nagyon apró kisebbség és a többség pedig úgy hagyja el az iskolát, hogy saját szavaikkal élve ,,utálják az angolt, németet, stb.”. A mai világban azonban nyelvtudás nélkül szinte semmilyen területen nem lehet boldogulni, ezért jön a következő forduló, a nyelviskolák nyújtotta szolgáltatások. Sajnálatos módon még ilyen speciális helyek, mint a nyelviskolák sem örvendenek osztatlan sikernek, mivel még ezek nagy részében is az általános iskolák, gimnáziumok módszereit alkalmazzák. Ezek pedig a látottak, hallottak és tapasztaltak alapján nem válnak be gyerekeknél sem, akkor magasabb korosztály esetében miért válna be? Hiszen a nyelviskolák diákjai a gimiből jól ismert szorongás mellett, amit a kinevetéstől, lejáratástól való félelem okoz, még olyan mindennapi gondokkal is meg kell küzdjenek, mint a munkahelyi problémák vagy a házkörüli, családdal kapcsolatos teendők. Ilyenkor már sokkal nehezebb beiktatni a hétköznapokba a tanulást is, főleg ha az ugyanolyan stresszel jár, mint anno az iskolában.

Tehát a nyelviskolák csakis akkor járhatnak sikerrel, ha tudnak valami mást nyújtani, mint a hagyományos oktatás, vagyis rugalmas órarendet, egyénre szabott haladási programot, kompetens tanárokat, egyéni és csoportos tanulási lehetőséget, amelyek összessége sikerélményhez és élvezetes tanuláshoz vezet.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>